Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=03&nav_id=691856

 

Dule sad vec seres . ali ok rodjendan ti je , dozvoljeno .

 

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=03&nav_id=691857

 

Aca Petrovic kmeci , dao ostavku :

“Nemam šta da kažem jer više nisam trener. Izgubio sam utakmicu u crnogorskoj-srpsko-slovenačkoj režiji”, rekao je Petrović.

Share this post


Link to post
Share on other sites

И УЕФА је мењала своја правила да би петопласирани тим у Премијер лиги упао у ЛШ.

Izuzeci i treba da se prave kad je najtrofejniji klub iz kolekve fudbala u pitanju , dapače , takav bi presedan trebalo da se desi i da recimo Partizan bude petoplasirani u ABA Ligi jer je u interesu košarke da igraju klubovi koji su taj sport proslavili ,a ne neke Igokee i Cedevite ... Zato je i bio dobar onaj trogodišnji ugovor , tj sistem bodovanja , slično kao što i UEFA ima sistem bodovanja , a sasvim je moralno nagraditi ligu gde je petoplasirani prvak Evrope .

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evroliga se saglasila da pobednik ligaškog dela ABA dobije direktno mesto, u slučaju da grad iz kojeg je ispunjava uslove za B licencu.

U suprotnom će se učesnici EL odrediti po pravilima Evrolige - na oslovu završnog takmičenja. U praksi to znači da ako Igokea osvoji prvo mesto, mora da se izbori za elitu kroz F4, dok bi Crvenoj zvezdi mesto odmah bilo garantovano.

Znaci ako Igokea ostane prva onda finalisti idu direktno? Znam da to ovde pise, ali da li ste tako i vi shvatili na osnovu citanja ove vesti na drugim sajtovima.

Edited by ..charlie..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je l' razjasnjeno da li Igokea i Radnicki mogu u EL ako igraju u drugom gradu? Negde pise da mogu, negde ne. Doduse, ne znam da li u Bosni ima hala dovoljno velikog kapaciteta, dok Dinkicevci mogu u omrazeni Beograd.

 

Zvezda, Grobari i Olimpija mi deluje najrealnije svakako, pogotovu sto ce Slovenci od grada dobiti nekoliko miliona za sledecu sezone, vec planiraju kako ce nabudziti tim tad.

Edited by Srlandand

Share this post


Link to post
Share on other sites

Лакташи су близу Бањалуке, па је логично да би Додик могао да игра у Борику, али чак ни Борик нема 5 000 места, има 4 000. Једино да играју у Зетри, али ми је то тотално нереална опција. Ем је у муслиманском делу Сарајева, ем то уопште није близи Лакташа, ем би била спрдња дворана од 12 000 места са 200 људи. Најреалнија опција ту је да се Борик некако набуџи, или да им Евролига направи уступак па да им опросте тих 500-1000 места која фале.

У Евролигу Звезда, партизан и Олимпија и ћао. Кога боли курац за вештачке творевине типа Цедевите, Игокее, Радничког...

Share this post


Link to post
Share on other sites

dok Dinkicevci mogu u omrazeni Beograd.

Ko ih jebe, nek idu u Nis. Mada to je ionako bespredmetna rasprava jer nema sanse da ce se izboriti za EL

 

А аеродром?

 

Banjaluka ima aeodrom i to bas u Laktasima :da: jedino nisam siguran dal se moze smatrati medjunarodnim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...