Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

@ Hejl Covece tebi su ono ladno koraci kada se iz aviona vidi da mu je covek usao u putanju i udario ga?! Pa jbt. I posle toga smo naravno prsli, jer smo skapirali da je to-to. Tu je kriv mentalitet, naravno, i vec pomenuti totalni fejl u skoku. Posle toga se napravila razlika. Ako oces da mrsis muda sa -15, realno bi bilo da svira faul, idemo na -1, pa ko zna sta bi bilo. Nema svrhe raspravljati se, ja do sada ni na jednoj evroligaskoj tekmi nisam komentarisao sudjenje, ali po meni smo ovde pokradeni u nekim kljucnim momentima, sto je uticalo da ovi nasi, koji inace pod grcem igraju, dodatno izgube zivce, jbg. Sad, ti ne moras da se slazes, ali brate, jos jednom, ako su tebi ono KORACI a ne cist faul, onda jbg, ne znam sta dalje da kazem. Nebitno, slazem se sa Love-om, nije trebalo ovde da se vadimo, ali jbg, boli kada dodjes ovako blizu i opet puknes, a nije cak ni krivica iskljucivo na momcima.

Edited by Salvation

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa covece na 70-67, nemam pojma koji kurac je sviran, koraci ili faul u napadu, ali svakako je njima otisla lopta, a bio je iz aviona ocigledan faul nad Kalinicem. PS vidi ovog Hoju, leci fudbalske rane covek.. jbg, matori, ne mozes da navijas za Barsu, to je bitan i velik klub u Spaniji, za tvoje domete je neki Estudijantes/Betis fazon.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

za tvoje domete je neki Estudijantes/Betis fazon.

 

U pravu si. To su veći i stariji klubovi od Zvezde. Kao i moja Voša.

 

Šalu na stranu. Dobro su se momci borili, malo im je sreće falilo na kraju... Čak mi je i delić sekunde bilo žao što su izgubili... A, onda sam video punu Arenu i razgalio se. :lol:

  • Upvote 1
  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Srecom pa nije igrano "po pravilima" posto bi Cibona prosla otprilike isto kao jedan drugi sportski kolektiv koji je isto tako nezasluzeno prosle godine igrao kvalifikacije za LS u fudbalu, umesto sampiona lige.

Edited by Salvation
  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa covece na 70-67, nemam pojma koji kurac je sviran, koraci ili faul u napadu, ali svakako je njima otisla lopta, a bio je iz aviona ocigledan faul nad Kalinicem.

 

Ajd da se ne lažemo, faul u napadu Barselone, prilikom bloka, ne znam već kojeg igrača, je veoma sumnjiv a lomila se utakmica. Tako da tih sumnjivih situacija ima mnogo, ali ono što je evidentno je da Barsa nije imala bacanja 30minuta, i da su prva dva centra imala po dve lične već u prvih pet minuta, što je poklon imajući u vidu Marjanovića i koliko je zaštićen.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ovo nekako povezujem sa gusenjem Bogdana i njegovim eksplodiranjem u PO u KLS, naravno da su situacije (i igraci svakako) jako teske za porediti, ali nekako verujem da ce SP konacno sad da proradi onako kako ume.

Nisam gubio poverenje cele sezone a tek necu sad.

Edited by obsessed by cruelty

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...