Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

hahahaha crnca da ubace u šektinaful. Jedno 7 koraka je napravio :hoho:

 

Не би губио од Крке и Додика у Пиониру. Намакао би Металац у Ваљеву и то је то. Сигурице.

 

Možda metalca i ne bi jer ekipa još nije bila ni blizu spakovana, ali smo imali npr Cibonu, Zadar, Igokeu i MZT na strani, To bi možda bile i dve pobede u gostima. Sva ova priča je u fazonu da je babi ona stvar ali je činjenica da je džikić neuporedivo bolji trener od božića i da je među najboljim trenerima u ligi ako ne i najbolji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мени годинама није јасно како Џиле није добио неки озбиљнији посао. Јебавао се са оним аматерима из Крке, још је тамо поред Олимпије која је реално увек имала јачи тим успевао да узме титуле.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este Dzile uspeo da podigne borbenu gotovost i nista manje energiu...ali jos su tu ostale stare boljke, kao kod Pere...odbrana edna velika 0...mislim da ce se prepustiti tome da igramo kosarku na sto vise poena, vidi da od ovih levata nema nista (ko odbrani neki napada, umrla mu maika stail)

 

Radue sto se razigrao Kapiten, delue da ce ga Dzile preporoditi u svakom smislu

 

Ali ono divljanje Murica, Vilsona i Dzonsa e kriminal...ne smemo da pravimo neke velike rezove sad kadie stani-pani, ali mislim da edan mora da ode (naipre sam za Vilsona, ali ni ova dvoica nisu nista manje zasluzili otkaz)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...