Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Гледао сам само друго полувреме.

Мислио сам пре меча да лагано добијате јер вам леже овакви тимови. Оно мало што сам видео, Јовић био невидљив, а кад је он невидљив, ту игре нема.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi smo jugoslovenska tvorevina, vi Čovićeva i Vučićeva, zadnja pošta Železnik.

 

Ako se neko borio protiv ustaša to je Partizan, i onaj sa puškom i onaj sa loptom, zna se ko je bio za pakt sa ustašama iz jadranske lige.

 

Ako se potencira Franja, on je bio vojnik JNA, posle pola veka mogao je i da se povampiri, Partizan sa tim nema ništa, SD CZ, ona nogometna sekcija je dapače postavila Prosinečkog za izbornika svoje momčadi, par godina nakon što je ljubio krvave ruke Franje Tuđmana. Ali dobro baba mu iz Čačka

  • Upvote 6
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ahahahaah cuj Andjusa kako iznosi cinjenice a zaboravio da napise da je prvi golman partizana branio i za NDH, a gde je Brozovic, Sostaric, Cajkovski, Matekalo, Bobek

Neki tamo darkonetu, da ti pojasnim, recimo da je Dutina sad sumo rvač, nema druge nego da predstavlja BiH, ali ako nekim nesretnim slučajem ta teritorija postane Velika Srbija nastupaće za Srbiju. Tako je bilo i sa tim reprezentativcom NDH. Posle su svi bili Jugosloveni, kakve to veze ima?

Ali i da ima, voleo bih jednog dana da na čelu FKP vidim Mamića, a na klupi KKP Acu Petrovića.

 

Sreti želim uspešno veče, očigledno nemam sa kim u grad da idem, društvo ide na slavonske tamburaške balalajke, izašao bih sa njim ali nikad da zove u piceriju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...