Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Kako je tkz. Zvezda dobila Bamberg u gostima, tako je i Darušafaka, dakle pravda je zadovoljena. Naravno nisam gledao utakmicu, jer je ovo, čini mi se, najslabija Evroliga u zadnjih 15-tak godina.

 

Ако буду имали овако суђење, можете само да пробате пилав и узмете свеће од лоја - лојанице.

 

 

 

Nemaju šanse, turska vojska je pažljivo birana, dobro uvežbana, dobro naoružana i odlično plaćena.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Radonjić ne odlučuje po tome kolika mu sila preti nego koliku svetinju brani. Nije pitanje da li ćemo ili nećemo da se boriiimo već da li ćemo ili nećemo da postojiiimo.

 

Prebaci sutra na Sport klub u sedam sati i pročitaj mi ko igra i u kom takmičenju.

Edited by Vic Rattlehead

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grobari, ono sto je za vas panj, za nas je prag

 

E moj Andjuse. Citajuci nenapisane knjige zaboravio si one napisane.A u tim si knjigama mogao da procitas da je pastir bio i dvaput krsteni,veliki zupan Radonja.I njegov sin Lazic prvovencani kralj.I Gudura ravnoapostol i Stefan Jovic drugi,Dzenkins i Kuzmic silni,srpski car.Mogao si da vidis i da procitas da ti pastiri nisu gubili ovce,da Zvezda sa njima nije bla stado ovaca sto blejeci ide na klanje.Da su pred njima uzmicali i lavovi.Pa bi na osnovu onoga sto je bilo mogao da vidis i ono sto ce biti,a bice...bice da ce se i danas na Kosovu naci pastir pred cijom ce rukom ustuknuti onaj koji dosad ni pred kim nije ustuknuo,a Blat i njegov sin,porod kujin i aspirin,stene lavovo i vasiliskovo i da ce neko sunce makar i kroz mnogo stotina godina,goneci s vrhova te gavrane i pacove izgrejati i obasjati Srbiju,ako ga ukresemo danas.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Идемо даље, јбг. Ово је пуна капа што се мене тиче.

 

А што се тиче ове утакмице, ово је Џикићев пораз. Све изгубљене против Цедевите су завршене на исти начин. Као да се утакмице нису гледале.

3 минута празног хода и у првој и сада, али џаба.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...