Sreta Posted October 19, 2017 Report Posted October 19, 2017 Lijetuvos je kanta ove godine, njih su takodje tamo nabijali neki Lijetkabelisi i kojekakva stoka. Pomak jeste vidljiv, ali to je sve kurcina. Svinjuels moze da doprinese dosta, a Mutu ako ne skartirate, satracemo vas u svakoj ove godine. Posto je takmicenje nebitno, da kazem da ce sutra CSKA odrati Real i staviti do znanja ko ovo osvaja. U Petak, zna se BARSELONA BARSELONA IMA JEDNU MAAANU
Мајор Гашпар Posted October 19, 2017 Report Posted October 19, 2017 Једино да вратимо Насера Трајковића. 1
obsessed by cruelty Posted October 19, 2017 Report Posted October 19, 2017 gde je i šta radi Darko Ruso
KazimKazim Posted October 19, 2017 Report Posted October 19, 2017 Posto je takmicenje nebitno, da kazem da ce sutra CSKA odrati Real i staviti do znanja ko ovo osvaja. Iako sam na 5 uzastopnih tiketa pao za po edan par, ie veceras Real 1 PP....a pos' CSKA nek radi sta oce
vudun Posted October 20, 2017 Report Posted October 20, 2017 даркане, хоће ли од добрића бити доброг играча, тако ти цвијетина мијатовића?
darkonet Posted October 20, 2017 Report Posted October 20, 2017 stara lola je bio Cvijetin, ganjao samo glumice, prvo Sibinu koja je nazalost poginula u saobracajki posle Bitke na Neretvi gde je glumila doktorku Mariju, s njom i dve cerke imao a i one dal od HIV-a dal od heroina u krakom razmaku 1991. god odose..jedna od njih dve, Mirjana, pevala u VIA talas grupi..znas onu stvar Sama ostala sam sama,neka vreme pocne vec da te uzima, Rudi, ne diraj mi grudi,moje telo pripada,drugim ljudima ahahahh to ona pesma iz Secerne vodice nisam Mijatovicev fan, trebao je Lazar Kolisevski ostati bice igrac od Dobrica, istina da je Radonja tu vec ove sezone bi bio bum, ovako pod Alimpijem razvoj ce biti usporeniji ali bice dobra Zvezda veceras, Rocesti zmaj onoliko air bolova nisam skorije video od jedne ekipe na domacem terenu haahahah zaboravih da dodam za Mijatovica, druga zena Mira Stupica
Мајор Гашпар Posted October 20, 2017 Report Posted October 20, 2017 Обе ћерке наркоманке, ХИВ финиширао. Углавном, сличне приче као код готово свих новоталасаша.
Hail Metal Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 (edited) Bartolomeu poklonio pobedu Covicu, pedercine, treba ih okovati i baciti u prilepac...elem mislio sam da EL nikad nece biti slabija nego prosle sezone, ali ova me je razuverila. Edited October 21, 2017 by Hail Metal 4 1
vudun Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 haahahah zaboravih da dodam za Mijatovica, druga zena Mira Stupica Мира Ступица је била наочита женска у оно време. Скоро као нешто млађа Оливерка Катаринка.
obsessed by cruelty Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 sve na stranu, kako igra Gos... 25p za 23 min do sad, ludak sjajna serija u trećoj šta sam ja gledao sad jebote
Мајор Гашпар Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 Мени је туга како изгледамо. Мало јача одбрана и газе нас 20 раз. Коки, тек данас сам извалио да са брадом личиш на Бају Книнџу на неким раним радовима. 1
kuruz Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 da da haha čak mi ide ta linija kose tako kao njemu
obsessed by cruelty Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 očekivao sam neki komentar u fazonu pfff baja malečak ja sam 191
vudun Posted October 22, 2017 Report Posted October 22, 2017 Море, Јокић је 208 па је поново пиздурина.
Sreta Posted October 24, 2017 Report Posted October 24, 2017 OOOOOOOO SIPTARSKI JE SMRAAAAAAAAD, SIBA SVAKI DAN ZEMUNSKI JE KLAN, CEDA NARKOMAAAAAN
Мајор Гашпар Posted October 24, 2017 Report Posted October 24, 2017 Паде Билбао. Имали смо много среће у финишу, промашивали су отворене шутеве, узимали нам скокове итд. Сад Цибона мора да падне.
Sreta Posted October 25, 2017 Report Posted October 25, 2017 Ja sam zbog kvote od 1.08 i mrznje izgubio pozamasnu sumu... umoran ko pseto pun tudjeg parfema, dolazim da pricam da te volim strasno... tu cak ni lj, od ljubavi nema, al to niko od nas, ne smije reci glasno
Sreta Posted October 25, 2017 Report Posted October 25, 2017 Pa kao kosevi plus su 1.85 to je sigurica, jer primate sto i nesto po glavi stanovnika, i tu ti ja sto bi rekao Nikola Nikic ukljucim svoju logiku i duplo veci krug ima 720 stepeni... aaam vazi.... Kao da se pojaca kinta, ovako je 2,10 ... evo ti kurac Sreto... Kec mi nije dolazio u pitanje
darkonet Posted October 26, 2017 Report Posted October 26, 2017 Simone Vizentale sta si docekao Lamonika 12-0 u Beogradu, ima tu nesto
KazimKazim Posted October 26, 2017 Report Posted October 26, 2017 Kakav e ovo raspored postao u takmicenjma, zar vi niste igrali u utorak, otkud sad cetvrtak? Da mi Koki ne rece za Bilbao, propustio bih i 4/4 u utorak Aba liga neki sovrnuti termini petak u 18 h Posten coek mora biti zgranut
Recommended Posts