Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.4k
  • Views 196.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Grob Bez Dna
    Grob Bez Dna

novi logo.

• најбеља екипа у историји НБА још једном доказује класу  

• nisam gledao ovu utakmicu, ali sa punim pravom govorim da su sudije postale sisice, koje od igrača prave pizdice svojim rigoroznim kriterijumima. to je sve komesar štern zapetljao. ipak riba smrdi od

comment_2668904

Не слажем се баш за америчку Љубав, тешко да се човек са толико скокова може назвати лошим одбрамбеним играчем.

Кливленд довео оног Кларка из Лејкерса, не знам који ће им курац. Белинели у Спарсима, послужиће итекако у ротацији.

comment_2669076

Не слажем се баш за америчку Љубав, тешко да се човек са толико скокова може назвати лошим одбрамбеним играчем.

komesar štern retušira statistiku, dodaje mu nepostojeće skokove. sve to u kolaboraciji sa zapisničkim stolovima.

comment_2669214

http://www.nbaserbia.com/vesti/4450/andre-igudala-pojacao-voriorse

Како је дошао Игудала, то ми је јасно али како су успели Јути да увале Џеферсона ('ајде некако) и Биедринса(!) то је магија једна.

comment_2669220

Ја ценим да планирају сад Барнса и Богута да трејдују за Двајта. Криво би ми било да се раставе Кари,Томсон и Барнс али треба им центар, не би то уопште лош трејд био ни за Лејкерсе ни за ГС.

comment_2669229

Poslali su Baidrinsa, Ričardsona i Raša u Jutu u zamenu za neke pikove

Ја ценим да планирају сад Барнса и Богута да трејдују за Двајта. Криво би ми било да се раставе Кари,Томсон и Барнс али треба им центар, не би то уопште лош трејд био ни за Лејкерсе ни за ГС.

Dvajt je slobadan agent, nemaju šta oni da trguju sa lejkersima

comment_2669238

Sign & trade или тако нешто, због селери кепа.

После Ала Џеферсона отишао и Милсап из Јуте. Они ако накрпе 10 победа следеће сезоне да се ударају у дупе ногама од среће.

Оде Двајт у Хјустон.

comment_2669272

fino za igudalu, vrh igrach. samo bedak zbog barnsa jer nece imati prostora za igranje, a pokazao je da je veliki talenat. josh kad bi toronto doveo nekog da nije invalid, krilnog centra pre svega, ova sezona bi mi bila puno zanimljivija za gledanje.

hjuston ce biti opasan. narochito ako stigne i smit, kako se pricha.

comment_2669308

Ја не знам одакле вам те приче о томе да Барнс неће играти. Па кога то ГС има у ротацији ? Игудала ће вероватно играти и 2 и 3, мењати Клеја и Барнса.

comment_2669310

не верујем баш да ће Игудала седети на клупи. могли би да излазе са нижом поставом, са Барнсом на четворци и Лијем на центру. изгубили би на снази тако, али би добили на брзини и експлозивности.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.