Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

Синоћ Хајнрих појео Дерона, сјајну је одбрану цео Чикаго одиграо. Ноа цар дао поене кад је највише требало. Али много су лимитирани нападачки без Роуза.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Primetio sam da su u poslednje vreme navijači u NBA/NHL počeli da navijaju više 'fudbalski' (kontam da nije samo u fudbalu, nego nisam znao kako da nazovem), ono, kako se navija u Evropi, Južnoj Americi, ... Obično je ono standardno 'let's go insert name here' ili 'defence, defence', ali čuo sam na nekim utakmicama da se ore neke pesme. U čemu je fora?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa takvom jadnom taktikom i zaslužuju da izgube. Nećemo odbranom da se vratimo u meč nego ćemo dozvoljavati protivniku da u svakom napadu dobije bar 1 poen.

 

Na kraju im fali Westbrook, pali su i vidi se da su dosta poljuljani, baš mi i čudno da se Durant nešto dere i svađa na utakmici, on je skoro kao Duncan smiren inače.

 

Malo je plejof usran ovim povredama ključnih igrača - Westbrook, Lee, Gallinari, ... Rose i Granger odavno ne igraju (OK Granger je odigrao par utakmica ali se neće vraćati). Neke ekipe koje su možda imale šanse sada su verovatno ostale bez nade za eventualno osvajanje prstena. Tu pre svega mislim na Oklahomu, mada je i GS možda mogao do finala, ali teško da će moći sada. Na zapadu bi bilo lepo videti San Antonio-Memfis u finalu, ako se tako ukrštaju, a na istoku pretpostavljam da će Majami da se prošeta do velikog finala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...