Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

Један је брат Стоктон, колективно сви могу да му се напуше његове мале белачке млохаве каре.

Онда Меџик, па мало празно, па Кид, Неш, може и Пејтон, после више није ни битно.

Share this post


Link to post
Share on other sites

a medžik?

 

Medzik je igrao sve,sto znaci da je igrao i pleja,sto znaci da ovi svi mogu da mu dudlaju karine.I jos moze i sidom da ih zarazi.

 

Lažni sidaš, eksponent farmaceutske mafije. Još jedan poraz savremene medicine i još jedna senka predivne igre pod obručima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Прва два дана, солидна кошарка. Гледао Далас и Сан Антонио, на крају Парсонс усрао, а бунарио је свакако целу текму. Спарси лагано почели, без неколико играча, али то изгледа и даље супер иако није било Сплитера, Каваија и Дијаоа.

Далас делује одлично, добра одбрана, Монта одличан, Дирк доктор, прорадиће и Парсонс, сигурно у топ 5-6 тимова у лиги. Фали им један високи играч да би могли да се боре за титулу, овако ће само одлични бити.

Гледао Лејкерсе и Хјустон, Рендл сломио ногу, јебеш му матер одмах срање. До тад није ништа показао, изгледао погубљено, изгледа да пропушта сезону. О Лејкерсима довољно говори то што им је после Кобија најбољи играч Бузер, шансе за плејоф не постоје, биће бољи од пар тимова у лиги (Филаделфија, можда Јута, Орландо, Милвоки) и то је то.

Чикаго разорио Никсе, ужасни су. Ништа не ваља код њих, има да се боре за плејоф на слабом Истоку, мада можда и не уђу. Чикаго делује супер, испод коша нема боље екипе у лиги. Таџ наставља да напредује нападачки, данас преко 20 убацио, погађао са полудистанце, и даље је тата на посту, тренутно најпотцењенији играч у лиги. Пау се изгледа одлично уклопио, у одбрани био добар, није каснио, у нападу одличан. Ноа се залеће, Миротић очајан данас. Роуз играо двадесетак минута и то солидно. МекДермот исто супер играо, ако се Роузу опет не раздвоје колена финале истока са Кливлендом.

Сад мало бацио поглед на Денвер, Јука играо за сада 12-13 минута, под кошем доминирао у скоку, у нападу га прескачу али је убацио 5 поена, Одлично игра, притиска бекове, наравно судије су му свирале неке глупости али тако је са рукијима из Европе. Е сад, Мекги није играо пуно, данас је Јука био бољи од њега, а Хиксон има пет утакмица суспензије. Видећемо кад се он врати, мислим да ће он можда чак и стартовати уместо Мозгова, а онда тешко да ће оволико играти Нуркић. Надам се да ће да експлодира у некој од текми, па да добије минуте пре Мекгија и Џија који је сад мало ушао и играо одлично.

Видим да је Мирза био најбољи у Бруклину. :rockdevil:

Edited by El Karnisero

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zaspao sam sinoć oko devet, probudih se nešto oko tri izjutra, pa rekoh ajde da uhvatim otvaranje sezone.

Lejkersi - Finiks. Jezeraši se čestito raspadaju, nisu nikakav tim, a što je najjače, matori Brajant je odlično odigrao.

Bledso - Dragić - Ajzea, najbrži trio. Onom smešnom Ševliku Rendolfu obruč udario bananu kod polaganja. Ko mu dade ugovor...

Sad treba pregurati današnji radni dan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Кузмић играо 5-6 минута, Недовић једини преседео на клупи,тешка посла да ће он играти тамо. А Кузмић ако не може у конкуренцији Фестуса Езелија да се избори за место у тиму стварно треба или да се враћа у Европу или да гледа да заради негде минимални уговор да буде 15. играч.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledao i ja GS. Kuzma i ono što je odigrao na početku bolje da nije. Teška prevara od igrača, Pre toga ispratio Bakse-Hornetse. Dve meni jako zanimljive ekipe koje će, nadam se, da budu u plejofu. Dobra utakmmica. Baksi imali 6 razlike minut pre kraja pa prokockali. Kemba Voker pogodio neke bitne trojke, Lens šutirao 3-12 :bigblue:. U Milvokiju me Džabari razočarao, očekivo sam više na debiju. Sve u svemu, ako Kid uspe da motiviše Sendersa i Meja doguraće do prve runde plejofa. Sve preko toga je fikcija.

Edited by M-16

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raptorsi odlični. Igrali 4 utakmice u 5 dana i uzeli tu 3 pobede, i pored nekih dosta zajebanih povreda. Juče pošteno onako izgazili Vašington, bilo je skoro +30 u nekim trenucima, jeste da Wizardsi nemaju Beala još, ali s obzirom da su kandidati za vrh istoka, uvek je dobro uzeti im pobedu. Imaju sad mnogo dublju klupu, pobeđuju i kada imaju igrača koji šutiraju po 1/7, nađe se uvek neko ko će da zablista. Samo bez povreda i biće odlično :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Делује ми да сви напредују у тиму, Лаури, Рос, Дерозан, чак и слепац Валанчијунас, могу Репторси и до полуфинала истока ове године. Патерсон се одлично уклопио, Васкез је мени један од бољих бекап плејева у лиги, Хензбро је солидан за клупу, видим да је синоћ Вилијамс одлично играо.

Дресови. :wub:

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...