Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

Malo se kenja da je Brada odigrao lose, da nije bilo Brade ne bi se uslo u egal zavrsnicu... Flaster na Bradi ceo mec, Tompson nije presao 15p, usro se od sibanja Brade... Veliki je Brada!

Share this post


Link to post
Share on other sites

11351244_10153199218183463_6240928088646350874_n.jpg?oh=1d3261390ac9e921d4250d6cbf2553f5&oe=5602D3F4

 

Два минута сам гледао да ли је ово слика или скриншот из 2К.

 

Digitalni signal, pa si u nedoumici.

 

Patrick Redmond, bivši zaposlenik kompjutorskog diva IBM-a, 2008. je rekao da se prelazak s analagone na digitalnu televiziju prvenstveno provodi kako bi se oslobodile frekvencije za skenere koji bi

očitavali usađene mikročipove i pratili ljude i proizvode kamo god se kretali. Redmond je tijekom 31 godine obavljaorazne poslove, uključujući 15 godina rada u IBM-ovom laboratoriju u Torontu, a ima insajderske spoznaje o razmjerima planiranog mikročipiranja. Rekao je da mikročipovi odašilju jedinstven signal kojim ukazuju na identitet i položaj subjekta.

Redmond je dodao da se prelazak na digitalnu televiziju provodi vrlo žurno zbog plana da se UHF-VHF frekvencije koriste za čipove: „Čipove ne žele zagušiti televizijskim signalima tako da će te frekvencije zauzimati signali iz čipova

... Frekvencije planiraju prodati privatnim kompanijama i ostalim skupinama koje će ih koristiti za praćenje čipova”. Čak se i automobilski radio-uređaji prebacuju na digitalni signal uz ogromne neprilike i troškove koje sve to izaziva građanima, a ta očito suluda praksa potkrepljuje Redmondove riječi.

 

David Icke - Ljudski rode, ustani - ovaj lav više ne spava, str. 633

Share this post


Link to post
Share on other sites

čuj lebron zanimljiviji :haha: da je najdominantniji, tu nema sumnje, ali da je njegova igra lepa za oko, to veze sa životom nema. ima i on momenata, ali 80% igre mu su svodi na silovanje. ista stvar i sa vestbrukom kod kojeg je to slučaj sa 98% igre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ta moć je do jaja

boli ga kurac da umire u lepotu kad može da razgrne sve, a istovremeno ima i šut i dribling i sve

tatko

 

jedno je Bodirogina elegantna kontrola lopte, drugo su ovi cigančići

Edited by Underkuruz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Краља ћу док сам жив памтити по томе што су се Вејд и он правили паметни и говорили како ће збрисати Дирка Господина јер је старац, па су појели ладна говна.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...