Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2797614

Ne igram Dotu ali u LoLu isključivo leavere i international assisting enemy team

Ne smetaju mi ni nubovi ni flejmeri, ništa od toga, ali ovu vrstu retarda uvek

Pritom čak i pokušam da izvagam da li je neko izlivao jer mu je pukao net ili se nešto bitno i hitno desilo, ili je samo jebena nakaza

• Replies 336
  • Views 16.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haha, nisam znao u trenutku je l' braniš LoL ili Pudgea. LoL je Dota za nubove, opšte poznata stvar.

• zapravo vecina recenog su gluposti i za dotu od pre 4 godine.Aba fenomenalan support,za early dive i mid oriented strategije fenomenalan.Ima samo balon,heal,speed koji usporava protivnika.Cizma neki m

• Dota will prevail!

comment_2797642

retarde koji rage quit-uju reportujem

ostale ne, jer ne znaš da li je problem do neta, igre, možda je nestala struja...

takođe i idiote koji izgube u lejnu pa onda namerno tove protivnike, kradu farmu i tako to

Ovako nešto mada me boldovano najviše pogađa. :haha: Ne psujem niti bilo šta slično, nemam potrebe sebe još dodatno da iznerviram. Uradim report, mute i prijatno. 2 od 3 reporta mi se vrate nazad kao pozitivni, rekao bih da je to neki prosek.

comment_2797672

Аха, хвала ти. Мада то никад нисам добрио а много сам их до сада пријавио .И пријављујем фреквентно.

Ostavi informaciju ukratko zašto si reportao, bez toga ne obraćaju previše pažnju pogotovo ako si ti ostavio jedini report u partiji. Najčešće ostavljam nešto tipa "Feeding and game ruining, low prior pls" i uglavnom prolazi. :da:

comment_2797725

nisi zbog reportovanja dobio, nego zbog dobrog ponašanja u 2014. :D

i svi su dobili do jaja skinove, jedino ja zabodem za mrtvog Shaco-a, jedinog koga imam, a ne igram (mada sam dobio limited edition skin, pa kao ajde)

U pravu si :da: Nesto na taj fazon :)

Ja pokupovao bundlove heroja, sreca imao Janna-u u bundle pa mogao da je igram, i mogu reci da mi se bas svidja kao support, obicno za supp igram sa Sonom

comment_2797775

Danas opet krecem da igram ovo sranje. Mazohist ajebeni.

Nemoj ponovo da mi počinješ ako ćeš da batališ posle par dana. :obrv: Šalim se, javi kad se uhodaš da peremo, večito se dešava da nam fali jedan.

JTŽM idi na LoL temu.

JTŽM? Pusti ljude da pričaju i onako je tema mrtva već brdo vremena.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.