Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Zbog čega ti se to sviđa?

Zato što imam Arenu, a ne SK. Jednostavno.

Je l' su to ekskluzivna prava, ili će da prenose i SK i Arena sad? xD

Sigurno ekskluzivna. Uvek se tako radi.

• Replies 5.2k
  • Views 183.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

12. kuruz switched from being a die-hard cigan to being a die-hard grobar and simultaneously changed his style from long hair and immortal t-shirts to tracksuits and air max shoes and later to suits a

• Hail Metal
    Hail Metal

Jos jedan dokaz u obilnoj dokumentaciji o povezanosti UCK i ManUtd-a. Kad vidim snimak onog siptara sto lomi krst ja prvo pomislim na Fergusona , najozbiljnije. Mislio sam da se Ferguson pokajao i zat

• Night Prowler
    Night Prowler

Pretpostavio sam da je to, nego vidim svi se odusevljavate pa pomislih da mozda volite komentatorsku ekipu sa Arene ili nesto. meni su oni bas paori u odnosu na SK...

Naravno da ti moras po navijackoj duznosti da serekas, ali objektivno gledano, ako se Gruja bude razvijao po planu, mi cemo konacno posle milion godina dobiti jednog krstenog kreativca za repku.

Nije serekanje po navijačkoj osnovi, naš igrač kreativac u premijer ligi, to ne može na dobro da izađe, uspevaju drvoseče poput Vidića, Ivanovića, Kolarova, Miloševića...

Ovakvi zgoljavci poput Markoviaća ili ovog anonimusa mogu proći u nekoj Holandiji recimo.

Da tragedija bude veća, mslim da imam isti ovakav šal.

Ništa sutra mi preostaje da googlam tadić liverpool images za utehu

Koje sam sreće izbaciće sa Evertonovim šalom.

Nije serekanje po navijačkoj osnovi, naš igrač kreativac u premijer ligi, to ne može na dobro da izađe, uspevaju drvoseče poput Vidića, Ivanovića, Kolarova, Miloševića...

Ovakvi zgoljavci poput Markoviaća ili ovog anonimusa mogu proći u nekoj Holandiji recimo.

robert-prosinecki-at-portsmouth.jpg

The half-time scores in Manchester United's last 10 home games: 0-0 0-0 0-0 0-0 0-0 0-0 0-1 0-0 0-0 0-0

arseblog :haha:

A jeste ispratili što je Liverpul uspeo da izbori revanš na Enfildu protiv moćnog Exetera?

Izveli rezervnu ekipu + Bentekea, pa se malo zajebali, Exeter prekinuo protiv Liverpula seriju od 4 izgubljene u Ligi 2 :haha:

Hoćeš da kažeš, direktno iz kornera na gol?

Znači i rezervni golman je operisan od intervencije?

Jebiga, mož mi posmatramo ovako statistički bez gledanja utakmice kao što sam ja, al' što kažu stručnjaci, lopta je okrugla.

To sam ja rekao u pretprošlom postu, hvala.

Pred domaćom publikom će uspeti da savladaju i taj faktor okruglosti lopte i da izvojevaju pobedu za šeasnaestinu finala.

16/32

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.