Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2795050

Ne znam za espees preletača, ali ja bih pre živeo u Ljubljani nego u Beogradu. A volim Partizan jebi ga. :zuba: Ušlo u krv i gotovo.

U stvari, živeo bih radije i u bijelom Zagrebu gradu - samo ne u Beogradu.

U stvari, volim jedino košarkaški klub zbog još uvek nenarušenih familijarnih odnosa, a ima tu nešto i nostalgije iz detinjstva.

Leprous - smeće, Load - biblija.

Edited by vudun

• Replies 11.5k
  • Views 368.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FK Voždovac - FK Vojvodina 1:1   Fotografije: link   Izveštaj: link   Voša u prvenstvu šanta, ali zato u briljira u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope. Da li će se taj trend nastaviti i u due

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

• Do kraja jesenjeg dela prvenstva se solidna zaliha u bodovima moze steci, zvezda osvaja ...sledece sezone, ako cemo po zaslugama Ruzic bi kao sportski funkcioner trebao da bude ministar a Zecevic pred

comment_2795137

Кад смо код Мијата, ја ти тврдим да 95% играча Војводине машта да игра у Партизану или Звезди. Бар једну годину или бар да би се боље продали.

Naravno, zato sto je klub u kome igraju kurtoncina...bila od vajkada, vazda ce i biti.

I nema gorih ljudi od vojvodjanskih separatista i kompleksasa...to su ultimativne pizdurine, ljudski izmet i skart, za njih je cak i Blagoje covek.

Ne znam za espees preletača, ali ja bih pre živeo u Ljubljani nego u Beogradu. A volim Partizan jebi ga. :zuba: Ušlo u krv i gotovo.

U stvari, živeo bih radije i u bijelom Zagrebu gradu - samo ne u Beogradu.

U stvari, volim jedino košarkaški klub zbog još uvek nenarušenih familijarnih odnosa, a ima tu nešto i nostalgije iz detinjstva.

Leprous - smeće, Load - biblija.

Ne bih ni ja nikada ziveo u Beogradu, ali kakve to veze ima? To je glavni grad moje zemlje, i ziv bio i sve najbolje mu zelim. Sve je to Srbija, nasa zemlja.

Za Zvezdu ne navijam zbog Beograda, vec zato sto je to Zvezda moja zvezdana. Da se preseli u Zitiste (rodnu grudu onog banacanina Radomira Bogdanovica Kuruza) navijao bih i dalje za nju...navija se za grb,boje i ime.

comment_2795163

Ne bih ni ja nikada ziveo u Beogradu, ali kakve to veze ima? To je glavni grad moje zemlje, i ziv bio i sve najbolje mu zelim. Sve je to Srbija, nasa zemlja.

Doterali smo cara do duvara i sve su maske pale - Srbija više ne postoji. Laku noć, deco. Ta igrica je obrnuta.

Ovo za Ljubljanu ljubljenu i Zagreb sam više mislio figuratiuuuno.

Za Zvezdu ne navijam zbog Beograda, vec zato sto je to Zvezda moja zvezdana. Da se preseli u Zitiste (rodnu grudu onog banacanina Radomira Bogdanovica Kuruza) navijao bih i dalje za nju...navija se za grb,boje i ime.

E, kad bi se preselila u Žitište, možda bih i ja počeo da navijam za nju; prešao bih preko kradenog imena, ružnog grba i kurvanjskih boja.

Samo KK i Todorićeva filozofija života.

Edited by vudun

comment_2795172

Рецимо да се добро удао и да га не занима иностранство. :)

Овако само хуље говоре.

Најјачи сте мени ви Војводинаши. Пуца вас комплекс Београда, а дупе би дали да будете део истог. Зарачунали сте колико вам је струје и пшенице отишло за наредних 250 година. Ах, ти близанци у кожним мантилима са петокраком на челу.

Кад смо код Мијата, ја ти тврдим да 95% играча Војводине машта да игра у Партизану или Звезди. Бар једну годину или бар да би се боље продали.

Фурате се на аутономија стајл, а дупе би дали да су и клуб и навијачи у том фазону, али у курцу месецу.

Сад ти смета што се Вавићи уграђују, а Бата КК је то никада није радио, он је светац.

Niko autonomiju nije pomenuo pre tebe. Zato se ja i ložim na to. Dok sam živeo u Beogradu, bio sam hardcore autonomaš, ali samo zato što gomila seljobera sa Kosova i sl. nikada u životu nije otišla dalje od Beograda i videla npr. Mađara ili ne daj bože Slovaka. :) Išlo mi je super, išao sam svaki dan ljudima na živce i bilo je skroz kul i zabavno. Gradska deca su kontala te fore, dok je narod iz Mirijeva, Kaluđerice, MML-a i sl., kao i dođoše, bilo teško uveriti u to da se zajebavam.

Ti navijaj za koga hoćeš... Ako već pripadaš nekoj kvaziintelektualnoj eliti :lol: moraju ti smetati naslovi u novinama (ovim redosledom):

- Zvezda duguje 45 miliona

- Zvezda duguje 47 miliona

- Zvezda duguje 50 miliona

- Zvezda duguje 55 miliona

- Vučić: Država mora da štedi, smanjujemo plate i penzije 10%

- Zvezda dovodi Balotelija iz Nigerije :lol:

U normalnoj državi bi navijači sličnog kluba bojkotovali taj kriminal i krimose tipa Terzić, Džajić & co, javnost bi ih razapela, ali u Srbiji to tako ne ide.

comment_2795179

ja bih pre navijao za zvezdu iz železnika (može i iz žitišta), bez obzira na nepostojanje istorije i titula, nego tamo neku vojvodinu.

čukarički >>>>>>>>>>>>>>>>>> vojvodina.

i ofka, samo da nije slinav kakav danas jeste.

a separatisti autonomaši vojvođani i ostalo dno srpskog roda nek prvo vrate vojvođansku baranju i zapadni srem, pa da pričamo posle.

pičke.

comment_2796757

Džoni, ćini mi se, mnogo crta vuče pre ovog podvlačenja. :lol: Nema drugog objašnjenja za ovo ponašanje. Klasični, glupi retos....

Terzo odlazi!

Srbija i Rusija su braća! Kosovo je Srbija! Pravda za Džajića!

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.