Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

@ salvation

A šta ste vi postigli na evrosceni kad su bile tikve i šamroci, isto kara banana, ccpk i jebo te vucic

 

Ponovo ciganska paranoja. Pa Zvezda je imala podjednako skup, a u određenim trenucima i skuplji tim u npr. košarci.

Upravo to, DOS je načinio ozbiljan kriminal što je omogućio opstanak SD CZ

Edited by Hail Metal
  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Podjednako skup, ponekad skuplji, rajt. Ne mogu ponovo da se vracam na vase bajke o igranju iz ljubavi, u koje samo grobarski mozgovi mogu da veruju. Pritom cak uopste nisam na to ni mislio, nego na nacin na koji ste osvajali mnoge od vasih cuvenih titula i u JSL a i u kosarci. Mislim, rekao sam vise puta, u basketu vam priznajem da ste bili jaki, nema sta, Evropa je pokazala.. e sad KAKO ste dosli do te pozicije, kako su se gepekovale sudije, uzimali sakom i kapom najtalentovaniji igraci iz lige (ukljucujuci Zvezdu) to je vec prica na koju nema svrhe vracati se, posto ste dokazali vise puta da sa vama nema normalne diskusije na tu temu. Sa druge strane, u fudbalu, pored najboljih namera da se Zvezda unisti a vi radite sta hocete, i dalje nas niste prestigli po broju titula, karamo vas po broju kupova, uspesniji smo u Evropi i, naravno, debelo vas karamo u samim derbijima. A sad cete tek da gledate kako izgleda kada niste favorizovani pa ce se taj skor jos pogorsati po vas. Kapiram, nije to lako, ali jbg.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Salvation

 

podseti malog misica pod imenom Hail Metal da im je i Zemunelo sagradjen onako iz zajebancije i casova ljubavi, daleko bilo da ih je neka vlast gurala, cenim da sliku Mirka Marijanovica i dalje drzi ispod jastuka...pa jebo te bob kad ti grobari pricaju o fudbalu, da places od muke... titulu su vidjali svake prestupne decenije, Evropa ih darovala redovno petardama i oni opet kenjaju, pa se gledaju u oci po pet minutaaaa, pa puse...

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Salvation

 

...sliku Mirka Marijanovica i dalje drzi ispod jastuka...

 

Marjanović tačnije, za vreme njegove vladavine su prestali da se sviraju penali za Partizan u derbijima, tako da bi ti trebao da držiš njegovu i Arkanovu sliku pod jastukom i po navici spavaš u njegovoj majici.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...