Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

Vazda u komšijsko dvorište, bilo da kukate kad smo ispred, bilo da se sprdate kad smo iza, bolje ste upućeni u zbivanja kod nas, nego kod vas. Ali glavno da ste vi avangarda, posebni... Ej, bunili se protiv uprave!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The facts about Čuka:

 

Gosti su vodili 2:0 do poslednjih 15 minuta, u međuvremenu su bili oštećeni zbog nepostojećeg ofsajda u prvom poluvremenu i sumnjivog starta Frimponga nad Bojićem u kaznenom prostoru u drugom, ali nisu imali snage za još dva pogotka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vučić pokušava na sve načine da otme titulu ovim novim kaznama, mislim da ćemo biti svedoci najveće krađe u istoriji sporta u Srbiji, jer Zvezda to je SNS.

 

probaj da tu neku fiksaciju Vucicem zamenis Miom Malkovom ili Lisom Ann (upisati po zelji), bice lakse i tebi i nama ovde.

 

Ne valja ti ako u svemu vidis Vucka, prvi stadijum trajne impotencije

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andjuse, jedina prava avangarda u Partizanu bili su Bobek, Moca, Vladica Kovacevic, Galic, Cebinac, Vasovic, Mance nazalost nije stigao i najbolji medju njima Milos Milutinovic, svetska klasa

ostalo je kurac sto bi rekao B@k@

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.novosti.r...-преко-агенција

 

Ostaje pitanje zašto su Ćurković i Zečević 1989. odlučili da preko agencije Karrane limited sa sedištem u Londonu, a kasnije u Luksemburgu, prodaju igrače Partizana u inostrane klubove i da devizna sredstva pohranjuju u inostranstvu

u Rotšild banci u Luksemburgu, iako tada nije bilo embarga u SFRJ

 

ето, а куруз се дури кад спомињем партизан и ротшилде у истом контексту. док тајна веза са свевидећим оком, као што се из приложеног да видети, датира од раније.

Edited by vudun

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...