Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

Нису, шта је ту спорно?

 

Звезда је за мене, што важи и у нашем случају, оно што је спортско у клубу, бивши и садашњи играчи и функционери. Све те инсталације типа Тончев, Кокеза, Терзић, Вазура, Вучела, Недићи су голи интерес и политика.

 

А ако ћемо да подвлачимо црту, скокни на рсб па види како се Терзић проглашава са Звездину звезду код већине. Он је способан и смањио је дуг, како кажу. Које, бре, смањење дуга? Нигде Европе, нигде продаје, а гомила промашених трансфера.

Код нас нема толиког идолопоклонства ка овим инсталираним креатурама. Код нас шипкари хватају за гушу кад се скандира оном Болеснику. Да је среће да му се скандира на свакој утакмици и да му скандира свака навијачка група.

 

Не смета мени ривалство између два клуба. И треба да се пичкарају на сваком кораку, све је то мени ок, али ми се желудац окреће кад се СНС 1 такмичи са СНС 2 ко је већи СНС.

Замисли предсеник код вас Дејо, код нас Мијат. СД код вас, рецимо, Југовић, код нас Саво Мајмун. Тренери Михајловић и Јокановић. У управама бивши играчи, легенде клуба.

 

Додатак.

 

Ја стварно нисам сретао ове наше који свршавају на Вазуру и остала СНС говна.

 

Све је то гола утопија, знам и никад ту неће бити приватизације, нити ће фукара моћи да се отера из клубова.

Ево, читам, на рсб предлажу да нови дрматор буде Човић, а ако он не прође онда може и Ђилас. :haha: Па Болесник никад не би дозволио да Човић преузме и ФК, никад.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve je to u redu sto pricas,ali vecina navijaca oba kluba ne daju reci da su to politicki klubovi(pogotovo za onaj za koji navijaju).Nebitno dal je u pitanj sns,ds,sps...I nama i vama je bilo fino dok su se uzimale titule.Ne secam se da se neko zalio da sns,ds,sps dok su uzimali titule.Kukali su samo oni koji su gubili.Evo na ovom froumu imas gro ljudi koji ne daju reci da njihov klub gura politicka bagra.Tipa vucela i Vazura nismo mi,ali cemo uredno proslaviti titulu zajedno sa njima.

 

A o debilima koji velicaju Tvorzica ne treba trositi reci.Da je pravde on i njemu slicni koji su vodili CZ(Dzaja,Lukic...),sad bi okopavali krtolu u Padinjaku.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

са њим на кормилу се играо најлепши фудбал. да настави тамо где је стао против зрињског.

 

десет година јебоуте. вероватно последња нормална година, онда је кренуло фејсбукграм лудило у овој земљи које се одразило на све поре овога друштва.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...