Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 108
  • Views 13.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na sajtu Blica ni slovo o sinoćnjem koncertu.Ali zato ima 5 tekstova o mediokritetima koji su izbačeni iz Prvog glasa Srbije.Poremećeni sistem vrednosti u državi.Zato neke prostitutke koje umišljaju

• Klavijaturista je Točkov zet,a basista je Šomi,jedan od najtalentovanijih basista iz Kragujevca.Prateći vokal je pevao Trnda iz legendarnog benda Istok Iza. Iskreno plašio sam se kakav će koncert bit

• borisa neće biti, ali zato je tu ružičasti biznismenski govnovalj.     koga briga da li pavijan ume da svira bas? meni je SmaK omiljeni domaći bend, verujem da je i mnogima ovde, i sad se našao o

comment_2584638

Pa, reci to Tocku i Kepi koje je do sad bolelo uvo za staru postavu.

Mnogo mi je cudna ta vest, kad ima snimaka starih samo godinu-dve da su radili sa Najdom.

Voleo bih i ja Borisa, zasluzuje covek da prica o SMAKu bude zapecacena i sa njim, samo kazem.

Ako nista drugo, mogli bi pored ovoga da prave i neki koncert novog smaka.

comment_2588964

najjaci je tocak, vidi se koliko je eksajted zbog koncerta u areni, nije to mala stvar... ipak nisu nikada svirali sa toliko nabudzenim opremama i videobimovima kapiram, bice ovo nesto posebno

merhandise :lol:

comment_2589375

Ukoliko ono najbitnije (svirka, zvuk) bude na visokom nivou, zaboli me za promo klip. Inace vec sam kupio karte dok jos moze da se bira sektor/sedista - dobro a jeftino:-). Drzim palceve da ne bude nekih ala Black Sabbath promena lineup-a, otkazivanja i sl.

Edited by NullPointerException

comment_2590009

Ne volim to da kazem al' zraci malogradjanstina iz klipa, ne znam kako bolje to da se nazove

Ne bih rekao da zraci malogradjanstina iz klipa, vise zraci neiskustvo u koristenju racunara i uopste savremenih digitalnih medija, sto opet nije ni cudo ako se uzme u obzir da se radi o prepotopskom bendu koji je vec xy godina bio neaktivan i o muzicarima (i ljudima oko njih) koji su sada uveliko u godinama i od kojih ne treba ni ocekivati da barataju racunarima.

Bitno je da se za koncert proculo, zna se datum, tako da im sada i nije potrebna neka jaka reklama.

Jos nisam uzeo karte, ali cu se vjerovatno opredjeliti za neko solidno mjesto na tribinama, pod uslovom da se ta sjedista ne rasprodaju u skorije vrijeme.

comment_2590027

Zraci vama malogradjanstvo iz gaca.

Kao da nije bilo dovoljno situacija da se ljudi posle koncerta zale na opremu, tonca, kurac, palac, vratite nam pare nazad, metalika je bolja od megadetha,...

Ovako se lepo zna sta cemo dobiti sa tehnickog aspekta, pa kome ne valja ne mora da dodje.

A drugo, what Runner said...

Pun kurac manjih bendova i mladjih predstavnika istih, sa mnogo vise seljanije i neiskustva u online izrazavanju, a pravi vam se trn u oku tek kada to vidite kod profesionalnog gitariste od 60 godina.

comment_2590030

zasto malogradjanstina? obicna najava koncerta sa gomilom informacija sto je za njih uobicajeno- na omotu egregora su svojevremeno napisali i koliko je mikrofona korisceno na snimanju, na cemu je radjena post produkcija i jos stosta...

izgleda da barataju i kompjuterom, s obzirom da se vec godinama iskljucivo tako oglasavaju.

ide se u parter, naravno.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.