Jump to content

2013.06.25. *Kombank Arena, Beograd* SLAYER


azal

Recommended Posts

Dobro je bilo. Bolje mi je bilo na Exitu iz dva razloga: 1. bolji je bio zvuk, 2. čini mi se je bila bolja atmosfera. Van toga je bilo dobro. Setlista mi je zato ovaj put bila mnogo bolja. Zaista odličan izbor pesama. Bilo je nekih stvari koje nisam očekivao da će svirati kao što su antichrist, die by the sword i hell awaits. Sve u svemu, fino bilo.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super setlista, dobro ozvucenje, ocekivan broj ljudi ! Atmosfera u sredini je bila ekstra...ispeglali smo se maksimalno :rockdevil:

 

Vrat me boli, raspadam se, sef me tera kuci da idem da spavam :haha:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

RF je najavio odlično metalno veče.Jason i svita takođe odlični,samo prekatko su svirali.Nema veze bar sam vidio Jasona i ispunio još jednu životnu želju.Slayer kao i uvijek brzo,žestoko i beskompromisno.Još uvijek mi zuji u ušima.Posjeta iznad mojih očekivanja.

 

Tokom Jasonovog nastupa neki tinejdžer je pao ispred mene i nije mogao stajati na nogama,te sam ga predao obezbjeđenju.Nadam se da se sve dobro završilo.

 

Kada je murija rastjerala ljude oko Arene otišli smo do turbuseva i od nekog lika saznali u kojem busu se nalazi Slayer.Nekako smo ga "ubjedili" da ih zove vani kako bi se slikali,međutim bend nije izašao.Ili nas je lik ispalio ili oni nisu htjeli da izađu.Uglavnom bili smo kod pravog busa.Vrata su bila otvorena i vidjeli smo Arayu kako šeta po busu.Da smo ga zvali možda bi izašao.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dobro bilo. odlicna ekipa, sve metalce sam video. zvuk malo nejasan tamo gde smo mi bili ali nista strasno. jedino su bednici u areni mogli bar hladno pivo da obezbede kad vec placas casu punu pene 200 dinara. daj bar ladnu penu majmune.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dobro bilo. odlicna ekipa, sve metalce sam video. zvuk malo nejasan tamo gde smo mi bili ali nista strasno. jedino su bednici u areni mogli bar hladno pivo da obezbede kad vec placas casu punu pene 200 dinara. daj bar ladnu penu majmune.

 

Zaboravio si da napises da je cak i nestalo piva pre nego sto je poceo Slayer.

Edited by [Nocturno]

Share this post


Link to post
Share on other sites

male zamerke za zvuk,narocito vokal se slabije cuo. Na hell awaits tomov vokal je bio smesan na momente.Set lista ne moze bolja,za mene dosta samo sto su svirali hell awaits,die by the sword,hallowed point i najvece iznenadjenje SPIRIT IN BLACK. :rockdevil:

 

znaci pokidali su boga oca i sina i svetoga duha.amin

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Одличан концерт !

Стигао сам са ортацима мало пред крај Њустеда, одушевио сам се кад сам видео Холта на бини. После чекали Слејер. Било пржење за све паре, још једном да напоменем Холт је јебо кеву свему и свакоме ( нисам наватао трзалицу на крају :cry: ) Врхунски наступ бенда. Шутке ненормалне, мало хаотичне, али и даље добре. Кад је била песма Мандатори суасајд отишао на трибине мало да искулирам да се напојим, кад сам чуо кемикал ворфер кренуо низ степенице да трчим :haha: , брже боље упадам у шутку, падам на земљу још четворица ликова преко мене, само чекам да ме неко подигне, али крајње фер су били шуткаши.

Један лик подигао рибу своју у наручје, она ме клепила шпицом мартинке по сред фаце.

Звук је могао малкице бољи да буде, али није лош .

Нису ми јасни пушачи, ајде разумем одеш на трибине попушиш коју, или се склониш на партеру мало у страно, али брате једна риба пурња док се ови одмах поред ње гурају, и шта сад неког опече, курац.

А и јепте се више са вашим дугим косама, јеботе нагутао сам се длака за цео живот :haha:

И која је фора јебена са просипањем пива и воде на сред партера, где је разум и цивилизованост у томе? Исто било и на сабатону, фала Богу, овде смо мање проклизавала.

Видео сам и неколико људи са форума...

Све у свему, врхунски доживљај ! :da:

  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nema sta, do jaja koncert bio, super atmosfera, dobra setlista, makljanje u parteru :mhihi: Gomila yumetalaca na jednom mestu, cak i zene.

 

P.S. Karnisero jebem te u duks :haha::evotigana:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Од чега да почнем? Ај почећу од одушевљења када је Холт изашао и са Њустедом одсвирао Виплеш. Таман се фино загрејала атмосфера пред Слејер. А онда...

 

Излазе богови... Или бар половина њих. World Painted Blood ме првим тактовима изуо. На Hallowed Point неверица да сам чуо ствар уживо, док на War Ensemble креће тотални хаос. Свиђа ми се што су се сконцентрисали на култове. Комбо Chemical Warfare-The Antichrist-Die by the Sword-Posmortem нећу ни да коментаришем. И када сам, као верујем и велика већина, очекивао надовезивање Raining Blood-a креће ЈЕБЕНИ SPIRIT IN BLACK! Ту су ме докрајичили, а одмах затим можда и највеће одушевљење - Payback! Њу стварно никако нисам очекивао да пеглају, али су је убили. Seasons..., Hell Awaits, Dead Skin Mask и Raining Blood не треба ни коментарисати, сви знају какви су то стубови од песама.

 

Након RB, бенд се на кратко повлачи иза бине, а затим следи нешто што ме је укопало у месту. Склања се огромна Слејер застава из њих и открива исто толико огроман банер посвећен Ханеману. Буквално сам остао укопан у месту када сам видео то. На крају је мало фалило и да заплачем, али ми то није дозволио први испаљен риф из South of Heaven. Она и Seasons су ми можда и најбоље звучале. За крај, наравно, Angel of Death, коју је стандардно пропратила масовна шутка.

 

Е сад, Том Араја је БОГОТАЦ! Тачно види да му тешко пада свирање без Ханемана (када је пре Postmortem рекао: "Do you want to die? No, nobody wants to die...", ту је све било јасно) и стварно ме не би чудило када би се повукао из бенда након ове турнеје. Кери ко Кери, млати оном ћелом цео концерт и прангија гитару, ништа што не ради већ 15 година. Холт је скроз супер, масу је енергичан, и квалитетан наравно, али некако, не знам, не уклапа ми се уз Слејер. Да ли због тога што сам навикао Ханемана да гледам, али једноставно ми није то то. Пол Бостаф, колико год био добар бубњар, лошији је од Ломбарда 13590248609386 пута. Човек се синоћ мучио са оном дуплом на Angel of Death, чак ни онај мини соло на War Ensemble није најсрећније звучао.

 

И ствар која ми је синоћ највише сметала - јебени звук. Мене занима да ли тонци који су синоћ радили знају да умиксују звук? Једна гитара је ишла на озвучење са леве стране бине, а друга на озвучење са десне стране, па си колико-толико могао лепо да чујеш само ако се нацентрираш на саму средину. Друго, бубњеви су били очајно озвучени. Треће, свеукупан утисак за звук је као да си пустио Слејер на плочи, па у грамофон турио слушалице које коштају 200 динара.

 

У сваком случају, можда је ово била последња прилика да видимо олмајти институцију на делу. А они су нам пружили нешто незаборавно...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...