Posted May 7, 201312 yr comment_2649061 Ludi Rusi, izopacena varijanta darkwave-a (koji oni zovu lightwave) ...they stated that "Dvar is something that came in a dream". Band members claim to have heard music in their dreams. The music was presented to them by a creature named Dvar, which took the shape of a giant bee. All of the band's music is devoted to Dvar and directly inspired by him. The members of the band do not claim to write the music themselves (which comes from Dvar), but to serve as messengers.
May 8, 201312 yr comment_2649219 Žao mi tih ljudi, u snovima im se pojavljuju pesme sa najeftinijim mogućim beatovima iz fruity loops.
May 8, 201312 yr Author comment_2649348 A mozda namerno rade taj tracker music / 8-bit trip, ti bi trebalo da se palis na to?
May 8, 201312 yr comment_2649504 Ja? Ovo tvoje nema veze sa 8bitom.A ovo je ocigledno digitalno, i to veoma veoam lose. Jbg. bas je lose, podseca me na demoe jednog mog druga koji je hteo da pocne da se bavi elektronskom muzikom, ali je mnogo fejlovao pa odustao od toga. Edited May 8, 201312 yr by Lunar
May 9, 201312 yr Author comment_2649551 Vazi brate. Inace ovi vrte Fruity Loops jeftine beatove od 1996 godine pa na ovamo, i izdali su 14 albuma, bas su jadni...
May 9, 201312 yr comment_2649984 Šta to uopste znaci? Kolko Vozdov Prorok ima albuma? Kolko Merzbow ima albuma? To što si napisao uopšte im ne ide u korist, čak suprotno, da praviš tolko dugo muziku i da zvučiš tolko loše. Zašto jednostavno ne prihvatiš da mi se ne dopada ova grupa, i nastaviš sa svojim slušanjem, bez da mi nekako čudno kontiraraš. Ajde ima tolko stvari što ja slušam, što bi ti isto rekao da je govno, ali to ne znači da bi ih ja manje njih voleo, nit mi smetalo to što ti imaš loš ukus. Edited May 9, 201312 yr by Lunar
May 10, 201312 yr Author comment_2650119 Šta to uopste znaci? Kolko Vozdov Prorok ima albuma? Kolko Merzbow ima albuma? To što si napisao uopšte im ne ide u korist, čak suprotno, da praviš tolko dugo muziku i da zvučiš tolko loše. Zašto jednostavno ne prihvatiš da mi se ne dopada ova grupa, i nastaviš sa svojim slušanjem, bez da mi nekako čudno kontiraraš. Ajde ima tolko stvari što ja slušam, što bi ti isto rekao da je govno, ali to ne znači da bi ih ja manje njih voleo, nit mi smetalo to što ti imaš loš ukus. Nista, to je bio info za one koje interesuje Ja pre mislim da si doneo preuranjen sud na osnovu ovog silly zvuka koji neguju, ali ne mari Perunko je sjajan xD
May 10, 201312 yr comment_2650200 pazi ja sam all for silly i lo-fi varijante, ali mora muzika imati neki sadrzaj i da se cuje da je napravljeno sa srcem, ovo je isprazno i jednostavno zvuci preko kurca, kao neki losa-muzika-exploitation-bend samo sto nije duhovito pre cu da slusam neki midi sto cu sam nakucati za 30 min nego ovo
May 10, 201312 yr Author comment_2650244 Ti onda nakucavaj MIDIje i slusaj tebra, sta god te uzbudjuje http://www.youtube.com/watch?v=LyqcT7xvS0M Al' mora otpevas ovakav vokal
January 20, 201411 yr Author comment_2717876 Najlepsi muzicki ansambl nasvijet Edited January 20, 201411 yr by Demon Seed
January 20, 201411 yr comment_2717894 Smeshno je koliko ljudi kao vole muziku a zapravo im je najbitnije 'da ima basa' i kvalitet sempla koji je neko ukrao,meni su ove pesma ultra smislene i genijalne
January 20, 201411 yr Author comment_2717925 Mora da trese, bro A ne fruity loops matrice. Izvrtesmo kod mene u kuci danas celu diskografiju, evo jos jedne lepe pesmice:
April 5, 201411 yr Author comment_2736149 Nije to Dvar omot, al' bi se do jaja uklopio xD A pogle ko drži 'čelu: xD