Zen Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Frojdovski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Ti bi tamo bila ko ona moja koleginica što je na hrono ishrani (sme samo vino, limunadu i vodu da pije), mi skroz zaboravili na to i odemo tamo 'Je l se ovo samo tako zove ili stvarno nema ništa sem piva?' ae jedan tl;dr o toj hrono ishrani, tj koji je to sad kurac i hoće li ljudi prestati da izmišljaju stvari kojima logika zabranjuje da postoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Nece Dokle god neko veruje da postoji recept za manju guzicu i slaninu Koji ne podrazumeva suze, krv, znoj i tegove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Zapravo super je ishrana, meni bi to odgovaralo da ima voća i da imam kad i gde da spremam Ne mogu tldr jerbo i ne znam Znam samo da sve ide na svinjskoj masti, ništa ulje (što ja kod kuće i radim) I mora tačno u određeno vreme da se jede, pije itd Deluje, ima logike Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 koja budala zeli malu guzicu, ne razumem? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 pitam jer je nekoliko pekara (?) kod mene u kraju počelo da uvodi taj hrono kurac, pa mi nije najjasniji fazon šta, trebaš rol viršlu da pojedeš tad i tad, a burek tad i tad? zato i jeste svet u kurcu, ljudi izmišljaju probleme tamo gde isti ne postoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 kad ste nepravilne ishrane, je l' rade krojači sužavanje pantalona/bermuda? nogavice bi trebalo malo suziti, jer butine baš i nisu XL, kao guzica i stomak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 @zen Ee baš je fora u tome što je devojka trenirala ceo život i ceo život debela A dok je bila u najdebljem periodu trčala je ko ja u najmršavijem i dok sam imala 5 treninga nedeljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 kad ste nepravilne ishrane, je l' rade krojači sužavanje pantalona/bermuda? nogavice bi trebalo malo suziti, jer butine baš i nisu XL, kao guzica i stomak svaki krojač radi sužavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Kakav si ti to trve metalac Kuruze ako nisi tesnio farmerke bar nekad u zivotu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Debo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 odlično Kakav si ti to trve metalac Kuruze ako nisi tesnio farmerke bar nekad u zivotu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 koja budala zeli malu guzicu, ne razumem? zavisi kolika je pocetna guzica @zen Ee baš je fora u tome što je devojka trenirala ceo život i ceo život debela A dok je bila u najdebljem periodu trčala je ko ja u najmršavijem i dok sam imala 5 treninga nedeljno to su te opstenarodne iluzije da debeli nikasda nisu elasticni ni agilni ako neko praktikuje visokokarbonsku ishranu evo ima prepecenih sampinjona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 kad ste nepravilne ishrane, je l' rade krojači sužavanje pantalona/bermuda? nogavice bi trebalo malo suziti, jer butine baš i nisu XL, kao guzica i stomak Rade svi krojaci prepravke al poneki nece da rade muške stvari. Al ti probaj, kazi im da si nepravilne ishrane i to... @zen Ee baš je fora u tome što je devojka trenirala ceo život i ceo život debela A dok je bila u najdebljem periodu trčala je ko ja u najmršavijem i dok sam imala 5 treninga nedeljno Ima tu dosta i neke nasledne valjda predispozicije. Uopste je glupo sto vezujemo zdravlje, snagu, kondiciju ... sa iskljucivo mrsavim ljudima. A hrono iskreno mislim da je hype i prevara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Pazi, svi u kući su joj PREMRŠAVI Stvarno baksuz teški Lol teški, sad provalila, no pun intended 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 A hrono iskreno mislim da je hype i prevara. Sigurno, svi ljudi koji su je probali su nezadovoljni i debeli. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Sigurno, svi ljudi koji su je probali su nezadovoljni i debeli. Pa zapravo i ne. Znam ih dosta koji su smrsali uz to. Ali to ti je, ako promenis nesto u ishrani na bolje, obicno smrsas. U tom smislu mi je u redu, ako ti je potrebno nesto da te drzi. Ali da jedes samo voce u 18h - to stvarno ne verujem da tako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Nema voća koliko se meni čini, sem limuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 http://www.yumetal.net/forum/topic/32426-pravilna-ishrana-zdravlje-gojaznost/page__st__1960#entry2663356 Nema voća koliko se meni čini, sem limuna Tvoja drugarica je vjerovato na restriktivnom periodu. To je prvih mjesec dana. nema voća, nema užina, razmaci između obroka su po 5h. Kad to prođe ide se na "normanu" hrono ishranu, koja je sasvim ok. Voće je dozvoljeno u popodnevnim časovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Ne jede ga već mesecima Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Onda joj reci neka počne sa hrono ishranom, tu je dozvoljeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 (edited) Itf izgubi si me kod onog da kuvano povrce dobija svojstvo costog secera A mozda i pre toga Edited August 24, 2016 by Machka Naopachka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Ja sam sad na nekom prvom ciklusu ishrane, prepisao nutricionista Jebu me smrme na posli, sav organizam mi se zbunio A lepo zena napravila, jede se na tri sata, obrok po potrebi u 02ujutru, povrce i kiselo mleko. Dve vocne uzine, sbe kako tteba. To sa hrono iskhranom mozda je ok, ali ljudima koji vode uredan zivot i lezu i ustaju u slicno vreme, ako legnes da spsvas ujutru u 07.30 jebiga @-kris i itf Kako se bre secate svega Ja ne znam sta je bilo prekljuce za dorucak Edit Musli, ipak je to u programu svaki drugi dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Ma itf našao svoj post pa sam čitala, inače se ne sećam ovog čašćavanja sa Mišn Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Itf izgubi si me kod onog da kuvano povrce dobija svojstvo costog secera A mozda i pre toga Mozda te nikad nijesam ni imao. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts