Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author

i meni prilicno dosadna. Future Bird je pesma koja je manje vise bazirana na jednoj temi i jedna mi je od omiljenih pesama Vole jer je genijalno aranzirana.

ovde mi tema na klavijaturi vec ide na kurac pre drugog refrena. dobijam neke vajbove najgorih Raunchy pesama i najdosadnijih Voyager stvari.  

• Replies 254
  • Views 21.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikako da napisem utiske sa koncerta. Four Stroke Baron sam preskocio. Iako mi je njihova muzika zanimljiva, onaj vokal nikako ne mogu da svarim. 5-10 minuta pre nego sto ce Voyager poceti n

• djent koji valja? mind-blown.

• Trebao je Agent Fresco da ih dovede kao predgrupu

Meni dobra pesma, izbacivanjem ružnih klavijatura automatski bi postala i odlična, one su jedini segment pesme koji mi se ne sviđa i čitavu stvar vuče na dole.

meni su klavijature skroz ok, cela se pesma i bazira na njima, napravi oko ružnog rifa nešto skladno.

previše bi bila clean i dosadna pesma bez njih.

• 1 month later...

Izgleda. Dosadno ovo, sve vreme ocekujes da ce da grune nesto, nista se ne desi. Meh

videćemo kakav će biti ostatak albuma, prethodna dva singla su solidna ako zanemarimo you better watch out, the wolf is coming, save yourself 😄 

• 1 month later...

još uvek gajim nade, paper je super ako se ignoriše tekst, tongue koliko god da se pljuju klavijature, ona škrip melodija je zarazna, e sad ova treća, nije moralo...

• 1 month later...
  • Author

na prvo slusanje bas bezveze. skroz streamlined i fokusiran da svaka pesma bude pre svega catchy, ali nekako nijedna stvar mi nije vise catchy od bilo koje malo interesantnije stare pesme. nije ono Soilwork - Figure Number Five fazon gde si u fazonu, ok, jeste sve tupavije ali je stvarno svaka pesma hit single. 

dosta iritantnih klavijatura, dosta vise elektronike nego inace, mnogo manje dobrih riffova. 

Dobro poređenje sa Figure Number Five, to je taj momenat karijere. Videćemo kako će ići, svaki album ide sve više u tom smeru, bitno mi da iščupam koji hit odavde, prog snob ostao negde daleko. 

we will not disband od ovih novih mi je lego na prvu loptu

definitivno bih se složio da fali rifova na albumu

azđir se izgleda naložio na pevanje...

Najlosiji album do sada, ali i dalje dovoljno dobar.

• 2 weeks later...

Hah, mislio sam da preterujete malo na poslednjih par strana, kad ono pojedini momenti na novom albumu stvarno jesu malo cringe - ne samo tekstualno, već i muzički. :haha: Daleko od toga da je album katastrofa, doduše, ima zabavnih deonica i kul pesama. Najbolje stvari su mi pri početku, pogotovo Break my lying tongue, zapravo mi se sviđa ona blesava prodorna klavijatura. 

Međutim, eto, skoro čitavu deceniju kasnije, momci nisu nadmašili svoj prvenac. Inmazes je stvarno bio bomba. :rockdevil:

Meni album skroz na nivou prethodnih ali da, ne pomera priču u daljem smeru. Leprous bi npr dali ono što im je ostalo od mošnica za ovakve refrene. Još mi ona Wolf stvar najgora tj najkrindž.

• 2 months later...

Mora neko da napravi 4 letter name band, koji se zove MUDA, kad je vec ovako trend. Neke baritone gitare, semi prog prica, synth sa djenti gitrama. 

Bas cu da poslusam, lepo vozi ovo, cudno je slusati na Finskom al melodicno skroz, a opet mudasto. Pederski al je lepo