Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 213
  • Views 14.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moonspell nije preskup jer je bend. Ovo je tezga. Bojkot kao i uvek tezgarosima i fejk turnejama.

• ti si generator glupih postova na temama o entry bendovima

• Od metala se slusa thrash, death i veliki heavy bendovi koji su postojali kad je pocinjao da se slusa metal. Od nemetala Faith no More, eventualno Alice in Chains. Za hardcore naravno Biohazard. Pro

comment_2932932

Od metala se slusa thrash, death i veliki heavy bendovi koji su postojali kad je pocinjao da se slusa metal.

Od nemetala Faith no More, eventualno Alice in Chains. Za hardcore naravno Biohazard.

Promene koje su dobre u metalu su Demanufacture i Burn my Eyes.

Ostalo sve ikad je neiskreno i smece.

comment_2932939

Od metala se slusa thrash, death i veliki heavy bendovi koji su postojali kad je pocinjao da se slusa metal.

Od nemetala Faith no More, eventualno Alice in Chains. Za hardcore naravno Biohazard.

Promene koje su dobre u metalu su Demanufacture i Burn my Eyes.

Ostalo sve ikad je neiskreno i smece.

Pa čoveče ti kao u šolju da si mi gledao, mogao bi da proveriš i moju wc šolju, upravo sam istovario nešto nalik većini tvojih omiljenih bendova i izvodjača naravno, poznato je da si uveliko u šabanija fazonu!

comment_2932956

Pa čoveče ti kao u šolju da si mi gledao, mogao bi da proveriš i moju wc šolju, upravo sam istovario nešto nalik većini tvojih omiljenih bendova i izvodjača naravno, poznato je da si uveliko u šabanija fazonu!

Da pogodim, dok si to radio bio si u maskirnim pantalonama i Cannibal Corpse majici.

ubio ga je jare

da se ne lažemo

Jare je samo jebo mame glamerima.

comment_2932964

Da pogodim, dok si to radio bio si u maskirnim pantalonama i Cannibal Corpse majici.

Pa jbg mi srbi smo poznati po uniformisanju, neko kenja u CC majci, a neko u opancima i sa šajkačom na glavi, dok sluša Gardijane

comment_2932970

zaista ćeš da ideš da slušaš Roots?

pa zar taj album nije ubio treš metal?

Thrash (imaj poštovaaaanja) je ubijen ranije, kao što neko već reče, ali moglo bi se kazati da ga je Roots dokusurio.. hahaha, ali ipak, imao je on i svojih pozitivnih strana, kao npr što je dobar deo jedne (moje) generacije, tada tinejdžera navukao na metal, jer je stvarno bio mega popularan, o njemu se pisalo u svim tin. magazinima, a dosta se vrteo na radiju, pa čak i na TV kanalima.

Tako da, iako nisam fan pravca koji je usledio zahvaljujući njemu i nekim drugim izdanjima, naravno da ću posetiti ovaj dogadjaj isključivo nostalgije radi! Kad se samo setim koliko smo vrteli Roots na časovima crtanja i slikanja, ekskurzijama, ma nije mogla da prodje nijedna žurka bez njega. Lepi dani, jbg.

comment_2932979

Gardijani >>>>>>>>>>>>>>> CC

e metalčići moji, Sloba bloger je za vas metalni titan, veličina kakvu za pet života ne biste mogli da dostignete

Ma ti i Sloba ste veći i od samoga metala, uzdigli ste se do nemerljivih veličina pop-folk ikona!

• Author
comment_2932980

Mislim da ce odsvirati i Territory i jos poneku pesmu iz starijeg opusa...Ukusi su razliciti, za mene Sepultura ne postoji od kako je Max otisao, ali opet kazem, to je samo moje misljenje... ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.