Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2017.11.20. *Klub Fest, Beograd* Vulture Industries, Hteththemeth

Featured Replies

comment_2968210

Postoji nesto bas tuzno u vezi Festa. Verovatno je poslednji cert na kome sam bio tamo a da je bio pun klub jos Riverside davnih dana. Stvarno steta jer zvuk zna da bude bas dobar, nemerljivo bolji od govana poput Elektropionira, Kc grada ili bilo cega u centru sto nije Dom omladine.

Predgrupa dosta komicna. Nije toliko losa muzika koliko smesno izgledaju na bini a i tematika pesama je bas bezveze koliko sam uspeo da razaznam. Furaju braca Rumuni kubure ali i zajebane PRS-ove. Zvuce kao srednjoskolski Arcturus.

Vulture Industries je mnogo potcenjen bend. Kao sto rekoh na maticnoj temi, imaju bas unikatan izraz. Zvucali su jako dobro i kilava poseta nije nimalo uticala da mi koji smo dosli ne dobijemo dobar show. Setlista iskljucivo sa poslednja dva, ako se ne varam, ali tu su i pronasli svoj zvuk. Bjornar je legenda. Najjace je bilo kad je snimio da neka riba fura majicu na kojoj pise "i am the cat" i rekao "well i guess it's time for us to release the hound". :) My body, my blood jedina kilava pesma, mogli su nesto umesto nje ali sve ostalo tip top i ovako sam bas srecan sto ih videh.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.