December 3, 200321 yr comment_327824 Treba li da kazem ko je najbolji frajer rock/metal muzike...... Pa ovaj, bilo bi lepo da licim na njega.... Report
December 3, 200321 yr Author comment_327868 O, hvala... Pa maca je maca, bila zena ili krznena zivotinjica. Najbolji frajeri u rock muzici su Nikki Sixx i Rachel Bolan.... Axl Rose je suvise eksplicitan u izrazavanju svog seksepila, kad sam bila mladja predstavljao je fizicko ostvarenje svih mojih snova... a: Report
December 12, 200321 yr comment_334340 E ljudi sad prije neki dan sam po hiljaditi put gledao spot za pjesu Novembar rain i smrc rasplakao se kao malo dete tj detence. Kad ce se ponovo okupiti stara postava gansa da nas jos jednom prosvijetle u svom muzickom pohodu. Ocu ganseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Report
December 14, 200321 yr comment_335705 G n' R su najvece legende Hard Rock-a, ali ih je uspeh sjebao. Svi stari clanovi osim Axl-a su sada zajedno i izbacice dupli album. Mnogo bih voleo da se ponovo ujedine ali tesko da ce Axl,kurtoncina,pristati na to. Ako se to dogodi imamo ponovo Guns-e Report
December 15, 200321 yr comment_335838 E ljudi sad prije neki dan sam po hiljaditi put gledao spot za pjesu Novembar rain i smrc rasplakao se kao malo dete tj detence. Kad ce se ponovo okupiti stara postava gansa da nas jos jednom prosvijetle u svom muzickom pohodu. Ocu ganseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee spot je mocan a: Report
December 15, 200321 yr Author comment_336266 G n' R su najvece legende Hard Rock-a, ali ih je uspeh sjebao.Svi stari clanovi osim Axl-a su sada zajedno i izbacice dupli album. Mnogo bih voleo da se ponovo ujedine ali tesko da ce Axl,kurtoncina,pristati na to. Ako se to dogodi imamo ponovo Guns-e Mislis na Velvet Revolver. Ideoloski je ovaj bend daleko od Gansa. Svi stari clanovi nisu zajedno. Izzy Stradlin nema nikakve veze sa Velvet Revolverom, a on je ko-autor najvecih hitova. Report
December 15, 200321 yr comment_336363 Sad sam skapirao.To su "oni likovi": sto su napravili soundtrack za onog zelenog budzu,Hulk-a.Dugo sam razmisljao sa li je ono Slash ? Report
December 16, 200321 yr comment_336433 Ponovo prica o Velvet Revolveru.Dok ne cujem,ne verujem. Report
December 16, 200321 yr Author comment_336850 Po tom pitanju se slazem sa kolegom. Nacitala sam se clanaka i obecanja o tom projektu, ali dok ne vidim ALBUM uopste me ne interesuje. Report
December 17, 200321 yr comment_337233 Ponovo prica o Velvet Revolveru.Dok ne cujem,ne verujem. i ja isto, bezze je pokusavati stvarati Axl-u konkurenciju, treba pustit stoku da se izivi a ne biti stoka kao on, Gunsi su bili jednom mnogo dobar band, sada su samo sala i istorija a: RIP GN'R! Ako su Velvet Revolver bolji od ovih 'novih' guns-a, pa eto fino za njih... Report
December 17, 200321 yr comment_337706 e, da da ne pomislite da ne volim Gunse: to je bend koji je vratio hard rock u zivot krajem osamdesetih i pocetkom devedestih pre nego sto je ovaj ponovo riknuo ovaj put for gooo. Report
December 18, 200321 yr comment_338354 Sta mislite o axl-ovoj depresiji?zbog cega je bio depresivan? Report
December 19, 200321 yr comment_338693 Mislis uopste ili je to neka nova informacija s kojom nisam upoznata . Ma Axl je bio lutka...mmmm... Report
December 19, 200321 yr Author comment_338697 Gotovo sam sigurna da ce ova tema biti zatvorena. Depresivan? Nisam primetila da je depresivan? Kako to mislis. To sto izgleda kao gomila slanine i sto nikako da izbaci Chinese Democracy ja ne tumacim kao depresiju. Report
December 19, 200321 yr comment_338972 Michelle je napisala:kako to mislis depresivan? jebote citao sam knjigu o njima i tamo pise da je u bio depresivan i lecio se,ali ne kazu zbog cega. Report
December 20, 200321 yr Author comment_339625 Kako od cega? Pa verovatno od te depresije o kojoj govoris. Ako si citao i ZNAS o cemu se radi ne razumem zasto si otvarao temu :? Bas bih volela da cujem koja je to knjiga. Report
December 21, 200321 yr comment_340091 i smucio mi se... gledam ga 10 godina i vise Mogu li ja nesto progovorit a da mi ti ne kontriras a: . potsjecas me na mog mladjeg brata. Usput spot je genijalan.Sto se tice ove ekipe bez Axla paaaaaaaaa ne znam. Meni je nosilac zvuka u grupi bio Slash mada bez Aksela nebi bili isti. Report
December 21, 200321 yr comment_340315 to je strasno cova je bio moj idol kakav Slash kakav Duff Izzy i ostali ja sam hteo da budem kao on vristao bih po ceo dan sve dok me grlo ne zaboli samo da bih mogao da pevam kao on a on... nemam reci inace pesma koju imam sa novog albuma se zove Catcher in the Rye Report
December 22, 200321 yr comment_340808 nabavio sam pesmu White Christmas stvarno je dobra ali Axl... opet glas jebe ali dobro zvuci stvarno dobra pesma Report
December 22, 200321 yr comment_340878 The PRP (www.theprp.com) report that the forthcoming GUNS N' ROSES tribute album, Bring You To Your Knees: A Tribute To Guns N' Roses, will be released on March 9th, 2004 through Law Of Inertia Records. The album is expected to feature the following tentative track listing: MOST PRECIOUS BLOOD - 'Sweet Child O' Mine', DILLINGER ESCAPE PLAN - 'My Michelle', TIME IN MALTA - 'November Rain', HASTE - 'You're Crazy', GOD FORBID - 'Out Ta Get Me', VAUX - '14 Years', EVERY TIME I DIE - 'Used To Love Her', UNEARTH - 'It's So Easy', DEATH BY STEREO - 'Anything Goes', THE BEAUTIFUL MISTAKE - 'Estranged', BREAK THE SILENCE - 'Night Train', ZOMBIE APOCALYPSE - 'Welcome To the Jungle', EIGHTEEN VISIONS - 'Paradise City' and BLEEDING THROUGH - 'Rocket Queen'. Imao sam tu nesreću da od pomenutih bendova čujem samo DEP, i ... neće ovo na dobro izaći. Report