Jump to content

Recommended Posts

castlevania_tv_series-175848376-large.jpg

 

 

Castlevania je serijal igara u kojem vodite nekog od članova porodice Belmont, čiji je krajnji cilj da oslobode naš svet od Drakulinog terora. Poprilično jednostavna premisa, a ja bih vam toplo preporučio da odigrate najbolji naslov iz serijala Symphony of the night. Nećete se razočarati. i_cool.gif

 

Adi Shankar (producent Dredd-a i raznih neoficijelnih bootleg filmova po poznatim franšizama) je još početkom 2000-tih pokušao da napravi film, uspeo je za scenaristu da ugrabi talentovanog Warren Ellis-a (Transmetropolitan, Fell itd.) i projekat se onda krčkao u razvojnom paklu da bi se našao na Netflixu u obliku serije.

 

Na kraju smo dobili zastareli scenario i animirani film koji je iscekan u nekoliko epizoda. i_laugh.gif

 

Premisa je ponovo jednostavna, Trevor Belmont je poslednji u svojoj lozi istrebljivača, Drakula se ponovo nadvio na naš svet i njihovi putevi će se susresti. (spoiler, tek u drugoj sezoni)

 

Nisam zadovoljan serijom, uspeli su da naprave r rated materijal što svakako pozdravljam, ali nije sve u nasilju. Animacija na momente ume da bude solidna kada se dešava akcija, ali kada su statični likovi i pričaju vidi se manjak kvaliteta. (a i budžeta)

 

Imam problem i Elliso-vim scenariom, previše je narodski napisan, najbazičniji humor, tu i tamo neka bajata poštapalica, a to mi je baš drobilo uši, jer sam od njega navikao na promoćurne priče i kompleksne likove.

 

Verovatno će ispraviti nedostatke u nastavku. Jeste li je vi pogledali? Kako vam se čini? I da li ste igrali Castlevania igre i koja vam je omiljena? 0_duga0000.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 10 months later...
  • 1 year later...

Vidim da se niko nije zapljunuo da prijavi da je izašla treća sezona.

Pomešana su mi osećanja u vezi sezone.

Animacija dosta varira na momente i to se vidi i smeta mi baš, pogotovo na kraju kada su trebali da naprave veliki boss battle ugođaj.

Uspeli su jednog od glavnih likova baš da ujebu tokom čitave sezone i bukvalno je bio beskoristan, plus su morali da uguraju svoju gej agendu.

Ubacivanje sporednih likova koji će tek u sledećim sezonama da dobiju veću ulogu, mada možda bude tu nešto interesantno, ali se oseća da je razvučeno svako pojavljivanje i tako da sve deluje kao jedna džinovksa filler sezona dok se ne pređe na pravu stvar u sledećoj.

Šta znam džaba što Warren Ellis piše scenario i to što žestoko varira animacija, ali mi se čini i da je ovom iščileo rok trajanja i mogli bi da je ukinu što se mene tiče.

Jel se nekom svidelo jel pratite i dalje?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odgledao pre par meseci prvu i drugu sezonu.

Sad kada sam procitao tvoj komentar, sacekacu da se ovo komplet zavrsi pa da pogledam ostatak u cugu. Ne privlaci me da se mrcvarim i cekam svake godine po jednu sezonu, pogotovo ako je prepuno fillera...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...

Optužiše glavnog scenaristu Waren Ellisa da je maltretirao neke koleginice sa posla. Kažu da je napisao čitavu četvrtu sezonu, ali pitanje je da li će mu dopustiti da se vrati zbog ovoga.

https://pbs.twimg.com/media/Ea1jw4PWkAE_nbk?format=jpg&name=4096x4096

https://pbs.twimg.com/media/Ea1jw4RWAAAXZNR?format=jpg&name=4096x4096


Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zanimljivo kako reč "maltretirati" ima široko značenje danas...

Verovatno one najtalentovanije umetnice i konkubine ćute a ove što im nije uspelo da prodaju sex za napredak u karijeri su se skupile da izraze svoju frustraciju tako što će da canceluju Warrena. Čak ih je i hipnotisao jbt

 

https://www.somanyofus.com/

 

Do 2030. će biti neophodna pismena saglasnost za svaku pojedinačnu pljesku po guzi za vreme coitusa, a coitus će da bude legalan tako što ćeš morati da primiš strapon isti broj puta koliko si ga gurnuo svojoj nežnijoj polovini.

 

A ja sam bigot što me zanima za ribu koju upoznam da li je pre bila muško, pozivam na doxxing. XD

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mogao sam da napišem neki teži termin, ali mislim da u ovom slučaju ne mora da se koristi, ta nije Ellis jebeni Harvey Weinstein.

Imaš prava do 2049 ko je replikant transeksualac, uopa! I da nas očekuju spolni odnosi u virtuelnom svetu kao u Demolition Man-u. 🤮

Neverovatno mi je postalo da samo u jednoj deceniji cancel "kultura" uzima maha i da bez ikakvog prava da izložiš šta se tu zaista desilo ili izraziš kajanje za sranja koja si napravio, odmah ti je presuda ideš u Tartar zaborava i nema nazad. Neki su uspeli jedva da se povrate. (Louie C.K.)

Vidiš i to je interesantno koliko ima žena koje imaju sedište moći gde izbrabljuju muškarce sa kojima rade na slične načine_ To je nešto o čemu se ne priča toliko, a novčić uvek ima dve strane...

Share this post


Link to post
Share on other sites

One imaju sedište moći na zadnjoj strani karlične regije i ok je da ga nude za napredak u karijeri ili da ga unovčavaju na OnlyFans, kao npr. jedna od glavnih vinovnica ove Warren Ellis ''optužnice'' :haha:

Ok je da žene koriste seksualni kapital ali nije ok da se o tome priča... A inceli lajkuju li lajkuju i šalju poruke podrške, bolje biti i cuck ako treba, možda se neka smiluje... 😄

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eto dohvatismo se i simp kraljica koje haraju po youtube instagramima i Tik Tokovima, sjajno.

Nisam znao da je prvoborka protiv Ellisa OnlyFans aktivna, pa sjajno, licimerje je kompletirano sada. 🥳
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...