Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

castlevania_tv_series-175848376-large.jpg

 

 

Castlevania je serijal igara u kojem vodite nekog od članova porodice Belmont, čiji je krajnji cilj da oslobode naš svet od Drakulinog terora. Poprilično jednostavna premisa, a ja bih vam toplo preporučio da odigrate najbolji naslov iz serijala Symphony of the night. Nećete se razočarati. i_cool.gif

 

Adi Shankar (producent Dredd-a i raznih neoficijelnih bootleg filmova po poznatim franšizama) je još početkom 2000-tih pokušao da napravi film, uspeo je za scenaristu da ugrabi talentovanog Warren Ellis-a (Transmetropolitan, Fell itd.) i projekat se onda krčkao u razvojnom paklu da bi se našao na Netflixu u obliku serije.

 

Na kraju smo dobili zastareli scenario i animirani film koji je iscekan u nekoliko epizoda. i_laugh.gif

 

Premisa je ponovo jednostavna, Trevor Belmont je poslednji u svojoj lozi istrebljivača, Drakula se ponovo nadvio na naš svet i njihovi putevi će se susresti. (spoiler, tek u drugoj sezoni)

 

Nisam zadovoljan serijom, uspeli su da naprave r rated materijal što svakako pozdravljam, ali nije sve u nasilju. Animacija na momente ume da bude solidna kada se dešava akcija, ali kada su statični likovi i pričaju vidi se manjak kvaliteta. (a i budžeta)

 

Imam problem i Elliso-vim scenariom, previše je narodski napisan, najbazičniji humor, tu i tamo neka bajata poštapalica, a to mi je baš drobilo uši, jer sam od njega navikao na promoćurne priče i kompleksne likove.

 

Verovatno će ispraviti nedostatke u nastavku. Jeste li je vi pogledali? Kako vam se čini? I da li ste igrali Castlevania igre i koja vam je omiljena? 0_duga0000.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...