Machiko Noguchi Posted April 17 Report Posted April 17 On 4/8/2025 at 9:47 PM, VoivodBG said: definitivno ću gledati jer je bukvalno sve što predator fanovi žele već godinama predator vs. viking/berserker predator vs. samurai/ronin predator u WWII a volela bih da ožive (animirano ili ne) stripovi Predator vs. Judge Dredd vs. Aliens: Splice and Dice inače, novi trailer za 28 YEARS LATER jedva čekam! 1 Quote
HUMAN Posted April 17 Report Posted April 17 1 hour ago, Machiko Noguchi said: definitivno ću gledati jer je bukvalno sve što predator fanovi žele već godinama predator vs. viking/berserker predator vs. samurai/ronin predator u WWII a volela bih da ožive (animirano ili ne) stripovi Predator vs. Judge Dredd vs. Aliens: Splice and Dice Ma živ nisam da dočekam, jel će biti Predator vs. Moćni Rendžeri ili Mindža Kurnjače? E ovaj 28 Years Later je već ozbiljnija priča, to se mora overiti na velikom platnu Quote
VoivodBG Posted April 22 Author Report Posted April 22 Slušali su publiku i internet. Za promenu da Holivudske budže urade nešto dobro. Apropo ovog novog 28 dana, davno sam gledao prvi i drugi deo. Prvi je maltene i nedostupan zbog nekih pravnih peripetija pa bi bilo super da ga oprave i izbace na kakvom mediju. 1 Quote
Machiko Noguchi Posted April 22 Report Posted April 22 takođe, za 28 dana. drugog dela se baš slabo sećam, a pitala sam se što se prvi ne može pronaći... što se predator univerzuma tiče, nije iznenađenje što ću ovo reći al zauvek ću se nadati da će biti neka igrana limited series Machiko Noguchi, a potom i Theta Berwick i da će jednom hulu izbaciti i animiranu seriju Aliens vs. Predator: Three World War jer ima otvoren kraj gde bi se po poslednji put videla Machiko kako samo ode. dalje. ne nazad na Bellatrix II i nikakva Blior ludila opet već samo dalje, u svemir na samom kraju, neka post-credits scena, želim da čujem Machiko kako izgovara ovu rečenicu: ''They're someone else's problem now. My dreams are no longer theirs to haunt.'' Quote
VoivodBG Posted April 23 Author Report Posted April 23 Nisam ispratio sve te silne stripove u režiji Dark Horse, o Atuđinu i Predatoru, ali ako i za te junakinje tolikoi popularne, i da postoji šansa da se pojave u bilo kojoj verziji, animiranoj ili igranoj, njima bi to bio potencijalni zlatni rudnik ako se dobro napravi. Sigurno se neće zeznuti pa dati Shane Blacku da dovrši svoj magnum opus. 😄 Quote
Machiko Noguchi Posted April 23 Report Posted April 23 ja sam malo opsednuta moram priznati 😅 to mi je oduvek omiljeni univerzum pa imam mnogo ideja (i želja) šta i kako bi moglo i zaista bi bio zlatni rudnik, samo niko da 'ubode' a bukvalno svi dolaze u obzir, osim Shane Blacka ostaviću i ovo ovde taman najlepši coveri za AvP stripove ikad, radio je Chun Lo samo zamisli da se ovakav stil pretvori u animaciju 🔥 https://www.artstation.com/artwork/nYEX39 1 Quote
Recommended Posts