Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ja sam u fazonu čoveka bez imena, jašem ka zalasku Sunca.

Srediću sada ovo što je ostalo na Koncertima od novembra, prošvrljati okolo da vidim šta mogu da uradim, a da me je sačekalo, pa me skidajte sa spiska sutra.

Edited by Lou

Meni odlično ide, znam to, ali nema onoga zbog čega sam ovde dugo bio - razgovora o muzici, dobrih preporuka, tako tih stvari. Poslednji post sam otkucao u novembru 2016. godine.

Jasno je da neće biti novih članova, tako da ovo vidim kao teranje mrtvog konja, uz poštovanje prema svima koji se trude i posebno prema Baalu koji se prihvatio ovog posla - kapiram i emocionalni faktor i sve to, drago je mesto, uspomene, sve je jasno.

I eto, urotilo se nešto, nema opcije za menjanje naslova tema, a na Koncertima svakakva sranja odobrena. Baal se smeje u senci. :D

Ovde nema ništa od opcija osim brisanja, sakrivanja, pinovanja i zaključavanja, kamo mrdanje?

Edited by Lou
Baale, bre

Ne treba meni 'leba, samo muzike kao nekada. :)

• Author

Edituješ prvi post u temi i tako možeš da promeniš i ime teme. :)

Videćemo da li će biti neke rasprave, jasno je meni da je ovo "ortački" forum, al' evo pojavio se barem ovaj Haos sam ja koji pokušava da razdrma masu.

naravno, sve je kupus

ja sam imala cudno ogranicene permisije u pocetku za kojesta pa je bilo trial and error fazon da skrpim

tako da, najbolje iz pocetka sve :D

16 hours ago, Baal said:

Edituješ prvi post u temi i tako možeš da promeniš i ime teme. :)

Palo mi je na pamet, ali sam pomislio "Ma jok, nije tako glupo sakriveno". :D To znači da ne može da se menja naslov iz podforuma, nego mora da se ulazi u temu, onda?

Edited by Lou

• Author

Još jedna stvar, onemogućio sam opciju brisanja topica i postova. Možete ih samo sakriti, tako da će i ostali moderatori moći da vide šta je obrisano, a content ostaje na forumu.

Ražalovao sam i necka i Jaroslava pošto se nisu javljali.

Dakle od ekipe su tu:

- Zen
- Face of Melinda
- Chicken Little 420
- Talvi
- Divlji Tigar
- oʞɾoƃ
- azal

Ako nam zatreba pojačanje videćemo, ali mislim da je poprilično mirno i da nema sranja na forumu tako da je ovo dovoljno.

@Chicken Little 420 stavio sam te za moda i na domaćoj sceni, čisto da pripomogneš, a i realno si najaktivniji tamo. :)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.