Jump to content

2022.11.26.*Drugstore, Beograd* RAPRAVE


VoivodBG
 Share

Recommended Posts

222222.jpg


 

Quote

Sa željom da ujedini internacionalne zvuke i plesni podijum RAPRAVE dolazi u Srbiju na prvu međunarodnu emisiju #RRSEASON0, događaj je zakazan za 26. novembar u klubu Drugstore, sa početkom u 23 časa.

Njihova RAPRAVE porodica DJ-eva putuje iz Njujorka u Beograd, gde predstavljaju kolekciju ručno biranih zvukova koji osciliraju između sveta hip-hopa i elektronske muzike. Kultni klubu Drugstore, domaćin je prvog sastanka u više faza. Srpski predstavnik RAPRAVE Spejs Noksi izvešće svoj najnoviji album Kuća Zabave. Očekuje nas i veteran Amandeezy na novom terenu dok nastavlja svoju jesenju turneju po istočnoj Evropi.


Kikelomo se pridružuje iz Berlina preko Londona, prikazujući najbolju podzemnu klupsku muziku u Velikoj Britaniji, kombinujući uticaje svojih nigerijskih korena kako bi kreirala neodoljivo plesne setove. Zadržavajući to za nas sa svojim klupskim mutacijama repa, brejkova i elektro-a, Mutant Joe rođen u Brizbejnu stiže spreman da promeni plesni podijum. Takođe, iz rodnog grada priključuje se Feloneezy i crnogorski Relja Čupić, oboje iz legendarnog Mistic Stilez kolektiva, ekipe koja je sinonim za bas vođene ritmove na Balkanu. Dodatnu lokalnu podršku pružaju talenti u usponu Bianca Intensa i Aj na ferku.

Karte su dostupne online preko RAPRAVE.com, a možete ih nabaviti i lično u Liftu u Cetinjskoj. Predlaže se rani dolazak, a ulaz je dozvoljen samo punoletnima.

Pored toga, u petak 25. novembra biće organizovan i Pop-Up događaj u multi-brend koncept radnji Plug, gde će se održati promocija RAPRAVE garderobe uz muziku i piće, od 13 do 19 časova.
 

Od nastanka hip-hopa i elektronske muzike, ukrštavanje ova dva žanra su proizvela bezbroj podžanrova (geotek, džuk, hip-haus, dnb, trip-hop, grime – da pomenemo samo neke). Dok su ovi zvuci cvetali, tako su se razvijale I njihove zajedinice, postajale sve značajnije, i izraženije. RAPRAVE nastoji da ga vrati na početak – da proslavi dugogodišnju simbiozu ovog sveobuhvatnog univerzuma – da se raduje čitavom repertoaru, pod jednim posvećenim barjakom.

Kao poznavalac ovih zvukova, RAPRAVE kontinuirano dopunjuje svoju sveobuhvatnu zvučnu biblioteku – bacajući svetlo na zaslužene stvaraoce koji probijaju jedinstveno tlo. RAPRAVE gradi svoju globalnu zajednicu u fizičkom I digitalnom prostoru, pruzajući otvoren I bilateralni kanal za komunikaciju. Idući napred, RAPRAVE će učvrstiti svoje uporište među umetnicima i obožavaocima podjednako kao inkubator za novi etos koji prevazilazi sve barijere.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Feelonezy bog otac na nebu i zemlji, trebas jednom da odes da vidis kako se dzijese zapravo, ako ga gurnu u malu salu bice tvrdo, ako ga grunu u veliko pokidace sve. Regis isto ok, Noksi, vreme je da se gleda sa ovim novim albumom, koji je za moj ukus previse emo. Ali neka se trazi ckodenja.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

[Main Stage]
23:00-00:00: Ferka
00:00-00:35: Spejs Noksi (Live)
00:35-02:00: RAPRAVE
02:00-03:30: Amadeezy
03:30-05:00: Kikelomo
[Dark Room]
23:00-00:00: Bianca Intensa
00:00-01:30: Feloneezy
01:30-03:00: Mutant Joe
03:00-04:30: Regis
04:30-06:00: b2b2b

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...