April 8, 20178 yr comment_2950648 http://www.youtube.com/watch?v=2kHVmHvCPuo Alen ce opet pevati s Jagodama !!! Koji si ti kralj biće OPET NEKI GLAAS U NOĆII
April 9, 20178 yr comment_2950793 Ma meni je bilo zanimljivo što te to toliko obradovalo, realno i Divlje Jagode, a naročito Bijelo Dugme i Alen Islamović, pa to je smeće brt Edited April 9, 20178 yr by Demon Seed
April 9, 20178 yr comment_2950797 kako te nije sramota http://www.youtube.com/watch?v=N8Ofb03-zEs >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Aura Noir
April 9, 20178 yr comment_2950800 Ma meni je bilo zanimljivo što te to toliko obradovalo, realno i Divlje Jagode, a naročito Bijelo Dugme i Alen Islamović, pa to je smeće brt Meni kida A meni je npr nejasno zasto iko trlja djanu na EKV i tako neke zajebancije x)
April 9, 20178 yr comment_2950802 Pa šta tu ima nejasno?. Zato što razumiješ Aliju, zato ne razumiješ Di'Anno-a. Zato što ti Brega kida, zato ti je nejasno zasto iko trlja djanu na EKV i tako neke zajebancije x)
April 9, 20178 yr comment_2950815 EKV je mogao biti briljantan bend. Jedine zamerke se mogu pripisati Milanu Mladenoviću zbog samog načina pevanja, odnosno preteranog akcentovanja na prvom slogu iliti pešovanskog udaranja na bandere. Album ''Ljubav'' je remek-delo koje zaslužuje posebno mesto u istoriografiji međunarodnog rokenrola. Trebalo bi da se time pozabavi Petar Janjatović dok još može i dok ga ne dokusuri trošna srčka.
April 9, 20178 yr comment_2950872 Pa šta tu ima nejasno?. Zato što razumiješ Aliju, zato ne razumiješ Di'Anno-a. Zato što ti Brega kida, zato ti je Nije da ga ne razumem, samo je precenjen u Mejdenima. Volim skoro sve sto je snimio po izlasku iz benda i tek tad se dokazao da moze i da peva dobro. A sto se Brege tice, baja je stvorio najvecu, a mozda i najbolju balkansku muzicku kreaciju ikada. 9 albuma, i svih 9 kidaju, i 70 posto su hitovi. Toliko o Bregi
April 10, 20178 yr comment_2950931 Nerado bi radije slušao Nježnik Dalibor, nego stravberiz i batonz.
April 10, 20178 yr comment_2950934 Za nas komuniste, sledbenike Marksa i Engelsa Divlje Jagode su simbol komunizma stvar motori je takva hičina da se svira po privatnim veseljima, svadbama, krštenjima, ispraćaja u vojsku, kad to spomenuh lično na mom ispraćaju u armiju naručio sam motore orkestru, ono čega se sećam da su grozno odsvirali
April 10, 20178 yr comment_2950951 Služio sam kad je Djindjić bio na vlasti, mislim da je to bila SRJ
April 11, 20178 yr comment_2951049 Znam da su Dugme i Jagode danas prilicno nepopularne stvari jer bi svi da budu urbani i uzdignuti, al njihova muzika traje 30+ godina, a pitanje da li ce Goribora, Neznih dalibora, Bjesova i slicnih smecara neko da se seca ? Oce kurac. Zivi bili pa videli