Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.5k
  • Views 195.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Kikili
    Guest Kikili

Samo kad ćeš ti nekome da kažeš da je debil,ti si bre sramota za ovaj forum ovamo si opaki bleker koji je protiv hrišćanstva ti si samo pokazatelj koliko su zapravo NEKI fanovi muzike ograničeni kenja

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

DOK JE BILO GALA, BILO JE I BLEK METALA...

• Hm, jako zanimljiva tema. Jes da nema blage veze sa Gorgorothom, al ono, zanimljivo kolko je pameti i filozofije ovde prosuto. Ja cu da svrsim od vaseg dubokog poimanja black metala keve mi.

comment_1653210

CC je svirao na onom festu, sa Mystic Circle, Graveworm , chini mi se, i josh par bendova, a Gorgroroth je ima 'cert sa 1349, kada je Gaahl najavio Possessed by Satan svi su se smrzli u sali(po prichi drugara)...Ta dva 'certa necju prezhaliti, al' dobro, CC sam gledao, a Gorgoroth cju, al' bez Infernusa....to mi je razocharenje...Btw.Gorgoroth je dozhivljaj samo videti,tako da.....

comment_1653408
Ja ti kazem da oni NAMERNO smuljaju zvuk, bez obzira gde sviraju i kakva je oprema. Uostalom, i albumi su takvi.

A, sto se redosleda sviranja tice, ako cemo bas da gledamo u picinu dlaku, zvuk zna i da se "pokvari", ali to nije tema.

Gledao sam par klipova na jutjubu i zvuk je veoma kvalitetan na koncertima iz 2007 a pesme sa poslednjeg albuma zvuce najbolje na snimcima.

comment_1653787
mogle su da se raspoznaju pesme...

To (bar meni) nije dokaz dobrog zvuka.

Gledao sam par klipova na jutjubu i zvuk je veoma kvalitetan na koncertima iz 2007 a pesme sa poslednjeg albuma zvuce najbolje na snimcima.

Izgleda da im je konacno doslo iz dupeta u glavu. :)

comment_1654808

solidarishem se sa gospodinom!xP ja sam Lord Ahrimanu skidala, i upravo skidam neke klipove, i zvuk je dovoljno kvalitetan, a i ovo nije NJIHOV 'cert, vec njihov 'cert na FEST-u...tako da nece moci puno da se pitaju, po pitanju zvuke, je l' te...uostalom, provericemo na licu mesta...;)...pa cemo imati teme za 'chavrljanje'....:P

comment_1654834
Recimo...Gaahl deluje imrpesivno na sceni, iako napravi 5 pokreta tokom 'certa koji su potpuno isti...xD

KING OV HELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wub: hahahahaha.........

comment_1655006
solidarishem se sa gospodinom!xP ja sam Lord Ahrimanu skidala, i upravo skidam neke klipove, i zvuk je dovoljno kvalitetan, a i ovo nije NJIHOV 'cert, vec njihov 'cert na FEST-u...tako da nece moci puno da se pitaju, po pitanju zvuke, je l' te...uostalom, provericemo na licu mesta...;)...pa cemo imati teme za 'chavrljanje'....:P

HM, pa nije to domaca ug svirka, pa da se bend nista ne pita. Svaki veci bend sa sobom uglavnom vodi tonca, koji im namesta zvuk.

Imam xyz klipova Gorgorotha uzhivo i...

...saglasna sam sa ovim.

Sve zavisi sta smatras pod pojmom "kvalitet". Gorgoroth je takav bend da namerno "prlja" zvuk. Jednostavno hoce tako da zvuce. I albumi su im takvi, uostalom.

comment_1655210
Sve zavisi sta smatras pod pojmom "kvalitet". Gorgoroth je takav bend da namerno "prlja" zvuk. Jednostavno hoce tako da zvuce. I albumi su im takvi, uostalom.

Pa, lijepo je reklo djevojche - "dovoljno kvalitetan". :da: A ja htjedoh recji da je razlika u kvalitetu zvuka uzhivo i na albumu jako mala.

comment_1658013

AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa kako Cmo Wepi!!!!!!XD....hahaha....can't wait! :mrgreen: ....nema...Luka....izvini....ali King Ov Hell.....ne...ne....XD :wub:

comment_1658283
Jeb'o te king ov hell, bash...xD

hahaha....XD necu da komentarishem...docice i taj castle vec!:P.....chuvaj ti mene tamo!:P cimam se....=)

• 2 weeks later...
comment_1668637

31.10 - Legacy Halloween Special - SKC ( Gorogorth + TBA ! )

Gaahl Vocals

KIng of Hell Bass

Teloch Guitars

Ice Dale Guitars ( Enslaved)

Hellhammer Drums ( Mayhem-Arcturus etc)

Vidimo se !!!

e bash mi je zhao shto ih necu gledati :( al jbg barem mi ostaje da se nadam da ce ih frubi dovesti u skc za koju godinu..

Post iznad !: )hhehehehe

:pivopije:

comment_1668662
31.10 - Legacy Halloween Special - SKC ( Gorogorth + TBA ! )

Gaahl Vocals

KIng of Hell Bass

Teloch Guitars

Ice Dale Guitars ( Enslaved)

Hellhammer Drums ( Mayhem-Arcturus etc)

Vidimo se !!!

Black metal! :rockdevil:

Al' pazi ti tu super postavu jebote... ICE DALE! HELLHAMMER!!! :rockdevil:

Svaka jebena chast za ovo!