Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 673
  • Views 67.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

BRACA... HAHAHAHAHAHAA...   DA DODAM... NISU VISE NS... NORMALNO... SAD CU FINI MOMCI, OSTARILO SE... ZNACI BACIT SVE STO IMAM...

• [Nocturno]
    [Nocturno]

Voice of steel sam jedino slusao i to nebrojeno mnogo puta. Imam ovu lepoticu:  

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

E to je bend koji prati ono sto peva. Svaka im cast.

comment_2132550

the voice of steel ne da je najbolji NM album,nego je najbolje ostvarenje ikada u domenu pagan/folk black metala.za klasu su iznad bilo kog drugog benda ovog zanra.

Istina, ali uzmi da su albumi koje sam prije spomenuo dosta žešći i brži tako da iako su uvek imali folklornih elemenata, na spomenutim albumima je to zasenjeno agresivnim tempom, dok je kod ovoga atmosfera življa i isprepletena svakojakim ambijentalnim elementima. Ukratko, ne mogu da uspoređujem ovaj album sa nekim starijim, jednostavno on je priča za sebe. A to da je najbolje folk/pagan ostvarenje, slažem se, isplatilo se čekati.

comment_2133098

Odlican ovaj novi album!! Slazem se sa Feniksom da natera Rakica da ih opet dovede, pa da i ja odem ovaj put na koncert. :razz:

Nisi bila prosli put? Stidi se :razz:

Propustila si odlicnu zabavu...

Ma moram otici kod Rakica, lepo se napijemo i ima odmah da ga ubedim :D

Edited by Feniks .

comment_2133159

Nisi bila prosli put? Stidi se :razz:

Propustila si odlicnu zabavu...

Ma moram otici kod Rakica, lepo se napijemo i ima odmah da ga ubedim :D

Pa eto, sramota me je da priznam, ali nisam. Stidim se. :redface::bigblue:

Ajde, trk kod Rakica na pijanku, pa sto pre da sredis nesto za koncert! :mrgreen:

comment_2133184

Dobro da se stidis, sad ti je oprosteno...ali ne skroz :D

Imam i zanimljivu sliku sa koncerta(jos kad bi znao da je postavim :D ) Bas je bilo veselo :D

Dajem se na napijanje Rakica sto pre :D

Edited by Feniks .

comment_2133767

Istina, ali uzmi da su albumi koje sam prije spomenuo dosta žešći i brži tako da iako su uvek imali folklornih elemenata, na spomenutim albumima je to zasenjeno agresivnim tempom, dok je kod ovoga atmosfera življa i isprepletena svakojakim ambijentalnim elementima. Ukratko, ne mogu da uspoređujem ovaj album sa nekim starijim, jednostavno on je priča za sebe. A to da je najbolje folk/pagan ostvarenje, slažem se, isplatilo se čekati.

najslicniji je prethodnom i tu poredjenje stoji.muzicki gledano je bolji,raznovrsniji,pesme su savrsenije,bolje ideje...a i ima i klasicnih black metal elemenata vise.

meni je svaki NM album savrsen, Nehrist :wub:

comment_2133962

najslicniji je prethodnom i tu poredjenje stoji.muzicki gledano je bolji,raznovrsniji,pesme su savrsenije,bolje ideje...a i ima i klasicnih black metal elemenata vise.

meni je svaki NM album savrsen, Nehrist :wub:

Naravno, slažem se, iako nisam očekivao da će usprkos napuštanju agresivnosti tamo negde oko The Taste of Victory to potrajati a kamoli da će da objave ovako odličan album.

• 2 weeks later...