HellAwaits Posted 18 hours ago Report Posted 18 hours ago Upadljiv plakat, provokativna roze boja, ali dobro čuči uz slogan. Rogovi paraju nebo, za slučaj da je nekome nejasno. A koji su ovi gej bendovi? 🙃 Quote
Machiko Noguchi Posted 18 hours ago Report Posted 18 hours ago a koji su gej? svi? prva dva? poslednja četiri? prvi, treći i peti? All Except One (Zrenjanin) - jedini bend na čije se svirke iscimam da odem u ZRu. i verovatno sam negde u prvim redovima My Pitbull Lucifer (Pula) - sadrži članove Bolesnog Grinja Quote
Talvi Posted 17 hours ago Author Report Posted 17 hours ago AEO je zrenjaninski Integrity, biće standardno veselje Quote
Haos sam ja Posted 17 hours ago Report Posted 17 hours ago Kul lajnap. Gledao sam My Pitbull Lucifer na Rtnju, pevač je gospodin velik, sasvim solidan bend Quote
Machiko Noguchi Posted 17 hours ago Report Posted 17 hours ago MPL bude fino zezanje, moš se zaneseš, moš odmoriš Burning Leaf i Plant No More ne znam Plant No More su Novosađani? Valjda... Quote
kuruz Posted 16 hours ago Report Posted 16 hours ago ovo ko da je neki Wacken, pa se na temi priča o manjim bendovima, a ne o glavnim imenima Infest i Terrorhammer, do jaja Burning Leaf super dodatak ovo ostalo ne znam, al sve se gleda Quote
Recommended Posts