February 5Feb 5 comment_3121709 Možda ne pripadaju ovde ali otvorićemo temu tu zbog prve pesme na novom albumu, a i oni sebe taguju kao Adventure Rock. Uglavnom novi album je tu, vrhunski je,izvolite. Report
February 5Feb 5 comment_3121723 Rekli smo već, prva pesma vanvremenska, ostale dovoljno dobre da popune album. Report
February 23Feb 23 comment_3122207 Conundrum će teško ikad da zajebu, a sa ovim novim su mi samo još više utvrdili status i solidnost celokupne diskografije. Prva jeste mega-sjajna, ne znam kad je zadnji put prog video ovako koherentno-avanturističku 20minutnu stvar (zadnji IQ ima solidnu, ali ni blizu ovako dobru), ostatak fin, tako da još jedna solidna osmica u nizu.Radujem se live susretu sledećeg meseca, overio jedared na Hellfestu, ali vreme je za solo susret u mraku kluba, kako dolikuje. Report
2 hours ago2 hr comment_3122800 Super đuskavac sinoć bio. Opet sam se nekako šokirao koliko ih dobro prima pubika. Maltene me iznenađuje da nisu i malo veći. Bilo dosta nekih Blood Incantation majica, i tek posle sam povezao da im klavijaturista gostovao, pa možda ih tako neki metalci otkrili? Ali ostatak uglavnom bila neka alternativnija ekipa rekao bih, dosta žena, normalnih žena tako da odmor za oči posle beard-festa na Up the Hammers. Bend bio super, sa novog otvorili sa Kontinjjuuuom, i svirali sve sem zadnje, i onda usput "best of" sa ostalih albuma. Star Rider i Carry On prezabavne pesme live. Bend super, svi obučeni kao Rick Wakeman, malo možda stidljiviji nego što treba, kao da sviraju prvu turneju. Pevač lepo zvučao, baš sam imao neki vajb mladog Gabrijela sinoć, još i backing vokali da su malo bolji sve bi bila baš perverzija. Neočekivano, imali dosta nekog stage set-a, ogroman backdrop pećine, stalagmiti po sceni, neki veliki kristal koji prelama reflektore iznad bubnjeva, i ogroman metalni monolit usred svih njih. Naravno, ništa od ovoga nije uopšte referencirano od strane benda Predgrupa neki NZelanđani Earth Tongue, stoner duo, pevaljka/gitaristkinja liči na Toju Vilkoks. Sve u svemu, deluje kao nešto što Blood Incantation momci slušaju dok browse-uju bongove online. Report