Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 246.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Black desire
    Black desire

Vala dosta je Theriona i Blind Guardiana u Srbiji.

• Опааа:       1. Introduction/Sitra Ahra 05:24 2. Kings of Edom 08:51 3. Unguentum Sabbati 05:10 4. Land of Canaan 10:32 5. Hellequin 05:18 6. 2012 04:16 7. Cú Chulainn 04:16 8. Kal

• Black desire
    Black desire

comment_261097

Live In Midgard ne Isengard.

Therion je prema kriticarima symphonic metal.Sta se tice koncerata znam da Therion sigurno dolazi u Zagreb kada izdaju novi album u 12 ili 1 mjesecu.Tko zei neka dodje.

Ja volim sve njihove albume.

• 3 months later...
comment_347635

Hmmmmm.....

Sve je vec receno.Nema sta - FENOMENALAN bend.

Imaju bar 5 podjednako dobrih albuma.

Da budem iskren,Secrets me je malo razocarao.

Live jos nemam mada sam cuo 90% pesama na 202ci.Zvuci bolje nego sto sam mislio.

Jedno pitanje:Sta mislite o pesmi The Flash of Gods sa Hansijem iz BG?

comment_356107

Hmmmmm.....

Sve je vec receno.Nema sta - FENOMENALAN bend.

Imaju bar 5 podjednako dobrih albuma.

Da budem iskren,Secrets me je malo razocarao.

Live jos nemam mada sam cuo 90% pesama na 202ci.Zvuci bolje nego sto sam mislio.

Jedno pitanje:Sta mislite o pesmi The Flash of Gods sa Hansijem iz BG?

Bolja od ostalih 'heavy' Therion pesama/obrada. Jako interesantna melodija i jos bolji ritam. Doduse, malo iritirajuc vokal :mrgreen:
comment_357050

pa ovde bi mogli da se dovedu mnogi bendovi, ali niko ih nikada nije cak ni kontaktirao odavde, vec se unapred iznose podaci koliko bi to kostalo

nesto sumnjam da su, recimo, oni solo nastupi Danny-a iz Anatheme bili toliko skupi da nije mogao da navrati i do nas kada je vec bio u madjarskoj i grckoj, ali niko nije ni pokusao...

takva je stvar i sa Therionom, verovatno je se angazovao administrator njihovog oficijalnog sajta koji je iz Zagreba, i tako...

comment_358370

Da jeste, neki Hrvat je autor njihovog oficijelnog sajta i kao svaki pokvareni ustasa napravio je neke accesse za registrovane clanove i sl ... peder diskriminatorski :evil: Bar je tako bilo dok sam ja posecivao taj sajt a posle sam iz protesta i prestao ....

comment_358591

Da jeste, neki Hrvat je autor njihovog oficijelnog sajta i kao svaki pokvareni ustasa napravio je neke accesse za registrovane clanove i sl ... peder diskriminatorski :evil: Bar je tako bilo dok sam ja posecivao taj sajt a posle sam iz protesta i prestao ....

jebote, nije ovo politicki forum, a nije ni umesno nazivati nekoga ustasom samo zato sto ti se ne svidja njegov rad

drugo, ako pod tim povlasticama podrazumevas fanclub, pa ja mislim da je to sasvim logicno i mislim da za prave fanove stvarno nije mnogo da izdvoje 10 evra godisnje i da imaju pristup svemu i svacemu

dakle, na netu postoji 1001 nezvanicni fc, pa ko voli nek' izvoli

ja sam bio clan fancluba godinu dana i mislim da ipak nije steta dati pare za to, a i nisam uopste bio diskriminisan sa strane tog "ustase", stavise bio je sasvim korektan biggrin.gifa:

jebiga, danas nista nije besplatno, kome nije dosta da skine 10 spotova, ciota biografije , diskografiju i ostalo, za nesto vise mora da plati, i po meni je to sasvim ok :|

comment_358964

Taj "ustasa" se zove Ivo Elezovic i mogu ti reci da je super covek. Nije u redu da tako pricas o njemu. FC je osnovan na Chrisovo insistiranje i uclanjenje uopste nije skupo s obzirom na to sta ti sve clanstvo omogucava.

Ljudi, sta ocekujete od novog albuma!? Cuo sam da ce biti lagani korak u nazad sto se tice sviranja. Dosta zesci i brzi u odnosu na "Secrets...".

comment_358974

Lord, jesi li i ti mozda bio clan fc-a :?

ja ocekujem da ce novi album biti zesci i brzi smile.gif salim se, stvarno bi trebalo da bude malo cvrsci, ali mislim da ce taj pomak ipak biti manji u odnosu na onaj koji je napravio SOTR u odnosu na Deggial

svejedno, ocekujem super album biggrin.gifa: