July 26, 200421 yr comment_515870 Sto je najbolje, uskoro izdaju prvi DVD a ja idem za 2 nedelje pravo u NB u Berlinu da sve to pokupujem
July 29, 200421 yr comment_517454 Nabavio sam zadnji twin album. Lemuria mi se vise svidja, mada je i Sirius B odlican...
July 29, 200421 yr comment_517657 hehe ja imam lemuriu.Ona pesma Victory od 16 sekundi meni je 1,7 mb.Kvalitet 660 kbps Preterivanje.
July 30, 200421 yr comment_518631 Aaaaaaaaaaaaaaaaa preprichaj sve u detalje chim ga odgledash!!! Htedoh da kazem da cu ga prebaciti u avi pa umnozavati, ali ne, ipak mi je to omiljeni bend
August 21, 200420 yr comment_534431 Kako to da si ih cuo odvojeno? I, generalno, koji period Theriona najvise volis?
August 21, 200420 yr comment_534479 Lemuria i Sirius B - ovo su najbolji Therion radovi posle Theli (za mene). Poz!
August 23, 200420 yr comment_535890 Posle puta u Berlin sam shvatila zasto im je uslov za svirku samo 200 ljudi, tamo skoro niko zivi nije cuo za njih, da ne govorim u prodavnicama. Obisla sam 6 prodavnica, mislivsi "a cim kazem therion, znace ko su i imace celu diskografiju". Ali ne. Do you have Therion CDs? -What?- Therion. -Whaaat? "Tirion, Therion, Nuclear Blast band. "I don't understand, please write it down.... Oh, Therion! Is that a heavy metal band or something? -YES!- Hmm, we don't have it. Nasla sam Deluxe izdanje, jos nisam imala srca da preslusam jer se plasim da ce biti sranje....
August 23, 200420 yr comment_536026 Pa zemlje gde je najveca beda i gde je piraterija najrazvijenija daju najbolje fanove. Ovde svalki klinac moze da cuje za male pare bilo koji bend. Svaki klinja je cuo za najanonimniji ceski black metal bend, a kamo li za neke jace bendove. Na Vaderu u BGD je pola sale znalo sve textove napamet, a nema 6 ljudi koji imaju original dikove. Pogledaj samo live snimke Theriona ili Dimmu Borgira na evropskim festivalima ... ljudi stoje i gledaju ko da se daje Crvenkapa a ne da sviraju svetske metal velicine ... Inace ... albume sam vec komentarisao, pa necu ponovo ... generalno, Therion mi je poslednjih 5 godina najomiljeniji bend .... Edited August 23, 200420 yr by solicitor
August 23, 200420 yr comment_536034 Posle puta u Berlin sam shvatila zasto im je uslov za svirku samo 200 ljudi, tamo skoro niko zivi nije cuo za njih, da ne govorim u prodavnicama. Obisla sam 6 prodavnica, mislivsi "a cim kazem therion, znace ko su i imace celu diskografiju". Ali ne. Do you have Therion CDs? -What?- Therion. -Whaaat? "Tirion, Therion, Nuclear Blast band. "I don't understand, please write it down.... Oh, Therion! Is that a heavy metal band or something? -YES!- Hmm, we don't have it. Nasla sam Deluxe izdanje, jos nisam imala srca da preslusam jer se plasim da ce biti sranje.... Chudno. U Bechu su imali sve zhivo od Therona i to jako povoljno. tamo sam kupila Live In Midgard, koji je sranje, ali Bozhe moj, Therion je to... Inache, novi album mi se ne svidja. Meni je Vovin i dalje savrshenstvo, kao i SoR.
September 1, 200420 yr comment_543287 Moze li mi neko reci nesto vise o pjesmi O Fortuna? Od koga je orginal i slicno. Ja znam nesto, ali nisam siguran da li je to tacno...
September 1, 200420 yr Author comment_543338 Stvarno ne mogu da smognem snage da odgovorim na ovo. (I'm an elitist, so shoot me!)
September 1, 200420 yr comment_543621 koliko ja znam to je deo iz ?opere? "carmina burana", carl orf-a. Edited September 1, 200420 yr by Superius Deus
September 2, 200420 yr comment_544060 Imao sam dezinformaciju da je to iz Nabuko opere. Htio sam da provjerim za svaki slucaj...
September 3, 200420 yr comment_544736 Ne bi bilo lose da ja i odslusam te nove albume ako hocu da picim u Hungary u novembru :neutral:. I posle serem da volim Therion.