Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 247.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Black desire
    Black desire

Vala dosta je Theriona i Blind Guardiana u Srbiji.

• Опааа:       1. Introduction/Sitra Ahra 05:24 2. Kings of Edom 08:51 3. Unguentum Sabbati 05:10 4. Land of Canaan 10:32 5. Hellequin 05:18 6. 2012 04:16 7. Cú Chulainn 04:16 8. Kal

• Black desire
    Black desire

• 2 weeks later...
comment_552696
Chudno. U Bechu su imali sve zhivo od Therona i to jako povoljno. tamo sam kupila Live In Midgard, koji je sranje, ali Bozhe moj, Therion je to...

Inache, novi album mi se ne svidja. Meni je Vovin i dalje savrshenstvo, kao i SoR.

Hm, pa ipak je Bech u Austriji icon_mrgreen.gif

Nije bitno, preslusala sam onako, jednom trecinom uha i ne svidja mi se. Jer ranije koji god album Theriona da uzmem, sve pesme su vishe nego odlichne. A sada imaju "pa moze da prodje", "nije bash toliko loshe" itd.

U svakom sluchaju, jedva chekam da idaju DVD icon_da.gif

• Author
comment_554277

Za sada sam pažljivo preslušao samo Sirius B.

Izdvojiću: Son of the Son, Dark Venus Persephone, Kali Yuga part 2, The Voyage of Guerdjieff (The Fourth Way). Mada su i The Khlysti Evangelist i Wondrous World of Punt takođe jako dobre (ko reče orgulje? icon_biggrin.gif).

Edited by Hérétique

comment_554624

Pre nekog vremena sam dobila mp3 sa skoro svim njihovim albumima...Vovin mi se dopao,ali ipak SoR je album koji ce mi uvek ostati najdrazi zbog momenta kada sam ga kupila.....Imam i ''Live in Midgard'',ali sam ga jako slabo slusala od momenta kada sam ga kupila.....

Volela bih da odem na koncert,ali se plasim da nije previse moguce..... icon_da.gif

comment_556031

Omiljene pesme:

The Rise Of Sodom And Gomorrah

Birth Of Venus Illegitima

Eye Of Shiva

Neverovatan sastav ..

stvarno ih ne vadim iz playliste..

za sve prilike ..

icon_smile.gif

Njihova o fortuna mi se svidja ali mislim da su je sjebali na kraju sa onim tuc tuc ritmom ..bez njega ili sa nechim malo blazim bi bila sigurno uvrshtena u mojih 5 najomiljenijih ..

comment_556736
Za sada sam pažljivo preslušao samo Sirius B.

Izdvojiću: Son of the Son, Dark Venus Persephone, Kali Yuga part 2, The Voyage of Guerdjieff (The Fourth Way). Mada su i The Khlysti Evangelist i Wondrous World of Punt takođe jako dobre (ko reče orgulje? icon_biggrin.gif).

Od citavog Therion-a?

• Author
comment_562378

Sad sam pažljivo preslušao i Lemuria-u.

Izdvojiću: Typhon, Uthark Runa, Lemuria, Quetzalcoatl, An Arrow from the Sun, Abraxas, Feuer Overtüre / Prometheus Entfesselt. Stvarno ne znam šta The Dreams of Swedenborg radi na ovom albumu, pošto se jedva imalo uklapa. Three Ships of Berik... šta je pisac hteo da kaže? (muzički) Kao da je ideja nedovršena.

Celom albumu malo nedostaje neko 'jedinstvo' koje ima Sirius B, ali poslednje tri pesme su pravi 'biser' (icon_smile.gif kako glup izraz), naročito An Arrow from the Sun i Feuer Overtüre / Prometheus Entfesselt.