Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 115.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FëanorSonOfFinwë
    FëanorSonOfFinwë

ma Mita je napomenuo da moze i bolje nesto da se uradi ali da je ovo Srbija , pa sam ja zbog toga citirao komsiju....   A jbga, ono volim da slusam domace stvari , a nema bas dosta kvalitetnih bendo

• рогозуб
    рогозуб

mrtav sajt, jel nije mrtav i bend?

comment_1143740

StarB.: Poslji mi snimak, budi drug! Evo ti adresa: Marko Cakic, Goranska 108, 11 300 Smederevo. Dobices album za dz. biggrin.gif

Hatred: Ovo je broj Studija PARADOX. odnosno Brankovica: 026/ 660-806

Fuel: Super su nam forkice, zar ne?! Mogli bi da sviramo negde zajedno. pivopije.gif

Ne pominjite mi HAKI-DAKI-ja i svirku na SC. Nisam u zivotu video goru organizaciju. Ipak, video-zapis je, na opste iznenadjenje, prilicno dobar, dobili smo pre neki dan.

Nas disk je zavrsen - i omot i sve sto je na njemu. Ne znam kada ce da ga stancuju, trebalo bi da mi jave danas-sutra!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... icon_mad.gif

icon_rockdevil.gif

comment_1143818

Uh, dobro je, ziv si, Marko! Nema te danima da se pojavis ovde, pa je vec pocela da se brinem biggrin.gif ! laugh.gif

Elem, Fuel dobio slike, a ja nista... icon_sad.gif

Al` mi je zato obecan snimak sa ove vase poslednje svirke, valjda. ph34r.gifmhihi.gif

E, ako me i za to ispalite, ostacete bez jednog fana. mrred.gificon_wink.gif

Pozdrav! icon_rockdevil.gifpivopije.gif

comment_1144818
.... Fuel dobio slike, a ja nista... icon_sad.gif

Al` mi je zato obecan snimak sa ove vase poslednje svirke, valjda. ph34r.gifmhihi.gif

E, ako me i za to ispalite, ostacete bez jednog fana. mrred.gificon_wink.gif

Pozdrav! icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Poslao sam fotke isti dan tebi i FUEL-u!!! Jedino ako slucajno nisam promasio adresu. Bese: alexie_wildchild??? Nema frke, poslacu ti ponovo, ali proveri!! Se cujemo! pivopije.gif

StarB: Nema veze sto ima vise bendova na snimku. Vazno da je ovekoveceno, jer je stvarno bilo... icon_rockdevil.gif !!!!!

POZDRAV!!!!

comment_1148792

StarB: U principu svi volimo power i heavy! Npr., Zlaja naravno preferira Malmsteena-a, da se primetiti!! biggrin.gif Meni su Pantera, Slayer, Death, Judas P., Metallica, Megadeth, Testament, Annihilator recimo u vrhu. Da ne nabrajam vise! Cekamo snimak!!!

Milovan: Nije Shopka, vec Marko-basista!! A to sto ACTIV TIME ne odgovara, nema veze. Shvatice jednog dana da je trebalo da objave mnogo ranije!!!

icon_biggrin.gif Vazno je da sviramo, ostalo ce doci na svoje mesto!!

comment_1148793
...U principu svi volimo power i heavy... Meni su Pantera, Slayer, Death, Judas P., Metallica, Megadeth, Testament, Annihilator recimo u vrhu...

svi mi volimo heavy, i onda nabroji gomilu thrash bendova + death, i samo judase kao heavy! koji si kralj! icon_smile.gif drz se ti tog thrasha! icon_wink.gificon_smile.gifpivopije.gifmusik19.gificon_rockdevil.gif

sta ima ovako, drugari dargoronci?

pozdrav od UNDERDEATH-a!

comment_1149410
StarB: U principu svi volimo power i heavy! Npr., Zlaja naravno preferira Malmsteena-a, da se primetiti!! biggrin.gif Meni su Pantera, Slayer, Death, Judas P., Metallica, Megadeth, Testament, Annihilator recimo u vrhu. Da ne nabrajam vise! Cekamo snimak!!!

Milovan: Nije Shopka, vec Marko-basista!! A to sto ACTIV TIME ne odgovara, nema veze. Shvatice jednog dana da je trebalo da objave mnogo ranije!!!

icon_biggrin.gif Vazno je da sviramo, ostalo ce doci na svoje mesto!!

Heh...imao sam utisak da voli Malmsteena jos kad sam cuo demo...

comment_1150843
svi mi volimo heavy, i onda nabroji gomilu thrash bendova + death, i samo judase kao heavy! koji si kralj! icon_smile.gif drz se ti tog thrasha! icon_wink.gificon_smile.gifpivopije.gifmusik19.gificon_rockdevil.gif

sta ima ovako, drugari dargoronci?

pozdrav od UNDERDEATH-a!

Ti to mene malo Z...?! biggrin.gif Znas kako, koji thrash nije mocan ili koji dead metal nije tezak? icon_biggrin.gif Sto sam pametan!! biggrin.gif

Inace, za sada po starom. Spremamo taj drugi album, a cekamo izdavanje prvog. Bas smo usli u raskorak. Naravno, ne nasom krivicom, ali verujemo da ce i to uskoro da bude sredjeno.

Se vidimo valjda uskoro! Pozdravi obe ekipe!! pivopije.gificon_rockdevil.gif