June 11, 200520 yr comment_823428 Pa u sustini i nije Ashes tako los kada se dobro preslusa... Zapravo, postoje tri pesme koje su odlicne - Libre, Equilibrium & Endogenisis... Cini mi se da se Tristania sada vise fokusirala na cvrsce gitare nego na sympho zvuk... sto kao promena i ne mora biti lose
June 11, 200520 yr comment_823465 Ni ostale pesme nisu za bacanje , jedino ne mogu to reći za Bird i The Gate – pošto te dve nemam. S tim što bih ja na listu odličnih ubacio i Cure i Shadowman. Ovaj album je sasvim logičan nastavak prošlog; da su samo ponovili ono što su tada uradili, onda bi album bio sranje, kako su ga ovde mnogi spremno okarakterisali...
June 11, 200520 yr comment_823518 Ma meni je totalno ok .. podrzavam promene .... mislim da bi nam dosadili da se ponavljaju , bez obzira shto su mi starije stvari milije
June 15, 200520 yr comment_826773 Omiljeni Beyond the Vail potom Widow's, pa WoG, pa Ashes tako je podrzimo promene samo ako su dobre i ako ne vode ka tome da se useru kao mnogi kada se promene.
June 15, 200520 yr comment_826914 podrzimo promene samo ako su dobre i ako ne vode ka tome da se useru kao mnogi kada se promene. E pa ja mislim da je promena sasvim u redu... Dosta je bilo sympho bendova... vreme je da se vrate jake gitare u igru
June 15, 200520 yr comment_826984 Mislim da nece ici dalje u pravcu neke 'komercijalizacije', citala sam o tome neshto u metalhammeru .. kontaju da nisu popularni kao Nightwish ali zelja za popularnoshcu se nece odraziti na njihov zvuk, zele da se probiju sa svojom muzikom, pa kome se svidi svidi..(takvo je stanje trenutno) Uostalom, pogledajte shta slushaju clanovi , omiljeni su im uglavnom neki black bendovi, tako da verujem da nece biti katastroficnijih promena kada je muzika u pitanju.
June 19, 200520 yr comment_829704 Smandrljao sam neku recenziju Widow's Weeds albuma na www.Hardandheavy.net.
September 9, 200519 yr comment_900300 Па ја сам ван тока! Тристаниа има нов албум! Hérétique, имаднеш ли ти тај албум?
September 9, 200519 yr comment_900793 Па ја сам ван тока! Тристаниа има нов албум! Hérétique, имаднеш ли ти тај албум? Imam, a čini mi se da sam ti čak i rekao. Šta učini senilnost čo'eku. To je od sve one zle sotonjarske, one... mental muzike što slušaš.
September 9, 200519 yr comment_900929 Ashes je neverovatno losh...mislim nije losh ali 3 godine praviti 7 prosechnih pesama je stvarno razocharavajuce......
September 9, 200519 yr comment_900943 Meni se, da ponovim, Ashes mnogo svidja jer je potpuno gitarski album, bez onih sympho upliva, a i cini mi se manje komercijalnim nego prethodni albumi
September 10, 200519 yr comment_901146 Pesme uopšte nisu prosečne, samo ih treba duže slušati... Čini mi se da ljudima smeta što nema onih standardnih pržačkih stvari, već je album dosta 'sporiji'. Edited September 10, 200519 yr by Hérétique
September 10, 200519 yr comment_901509 Pesme uopšte nisu prosečne, samo ih treba duže slušati... Čini mi se da ljudima smeta što nema onih standardnih pržačkih stvari, već je album dosta 'sporiji'. Moguce, ali to svakako ne umanjuje vrednost albuma... Pa mogla sam i ja da odustanem od preslusavanja Damnation-a od Opeth-a, ali kasnije shvatis da nije sve u brzini, vec i u melodiji
September 11, 200519 yr comment_902684 Ja sam ga nekoliko puta prsslusao, i to nazor, jedva se uzdrzavajuci da ne promenim pesme......I dalje nikako da nadjem nista zanimljivo na celom albumu, izuzev par momenata u Cure i Circus......
September 12, 200519 yr comment_902866 ja nisam ni slusao ashes a i vidim iz vasih postova da je veoma los tako da ga necu ni nabavljati onda
September 16, 200519 yr comment_907169 My lost lenore, Pale Enchantress, Angina, Deadlocked....... Obozavam ih
September 16, 200519 yr comment_907285 Ja sam ga nekoliko puta prsslusao, i to nazor, jedva se uzdrzavajuci da ne promenim pesme......I dalje nikako da nadjem nista zanimljivo na celom albumu, izuzev par momenata u Cure i Circus...... Mozda ti jednostavno ne lezi takva vrsta gothic-a... ja sto ga duze slusam, sve mi se vise svidja