Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 686
  • Views 58.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• veće mi je iznenađenje da su postojali sve dosad, nego da su se sad raspali

• Ma Mortenu ni Sirenia nije bila dovoljna, pa je napravio i Mortemiu. Alogia je već zauzeto ime, inače bi i Alogiu napravio.   Inače, Widdow's Weeds je meni jedan od najomiljenijih albuma uopšte,a sv

• Yggdrasil
    Yggdrasil

Ako nisu promenili Mary Demurtas, to je odličan eurovision kvalitet, poželjan za svaku reinkarnaciju Lacuna Coil. Čak su mi i članovi vrlo simpatični pojedinačno, sa njihovim malim video objavama i

comment_823428

Pa u sustini i nije Ashes tako los kada se dobro preslusa... icon_da.gif Zapravo, postoje tri pesme koje su odlicne - Libre, Equilibrium & Endogenisis... Cini mi se da se Tristania sada vise fokusirala na cvrsce gitare nego na sympho zvuk... sto kao promena i ne mora biti lose icon_wink.gif

comment_823465

Ni ostale pesme nisu za bacanje icon_mrgreen.gif, jedino ne mogu to reći za Bird i The Gate – pošto te dve nemam.

S tim što bih ja na listu odličnih ubacio i Cure i Shadowman.

Ovaj album je sasvim logičan nastavak prošlog; da su samo ponovili ono što su tada uradili, onda bi album bio sranje, kako su ga ovde mnogi spremno okarakterisali...

comment_826984

Mislim da nece ici dalje u pravcu neke 'komercijalizacije', citala sam o tome neshto u metalhammeru .. kontaju da nisu popularni kao Nightwish ali zelja za popularnoshcu se nece odraziti na njihov zvuk, zele da se probiju sa svojom muzikom, pa kome se svidi svidi..(takvo je stanje trenutno)

Uostalom, pogledajte shta slushaju clanovi , omiljeni su im uglavnom neki black bendovi, tako da verujem da nece biti katastroficnijih promena kada je muzika u pitanju.

icon_cool.gif

• 2 months later...
comment_900793
Па ја сам ван тока!

Тристаниа има нов албум!

Hérétique, имаднеш ли ти тај албум?

Imam, a čini mi se da sam ti čak i rekao.

Šta učini senilnost čo'eku. biggrin.gif To je od sve one zle sotonjarske, one... mental muzike što slušaš.

comment_901146

Pesme uopšte nisu prosečne, samo ih treba duže slušati... Čini mi se da ljudima smeta što nema onih standardnih pržačkih stvari, već je album dosta 'sporiji'.

Edited by Hérétique

comment_901509
Pesme uopšte nisu prosečne, samo ih treba duže slušati... Čini mi se da ljudima smeta što nema onih standardnih pržačkih stvari, već je album dosta 'sporiji'.

Moguce, ali to svakako ne umanjuje vrednost albuma... Pa mogla sam i ja da odustanem od preslusavanja Damnation-a od Opeth-a, ali kasnije shvatis da nije sve u brzini, vec i u melodiji icon_da.gif

comment_902684

Ja sam ga nekoliko puta prsslusao, i to nazor, jedva se uzdrzavajuci da ne promenim pesme......I dalje nikako da nadjem nista zanimljivo na celom albumu, izuzev par momenata u Cure i Circus......

comment_907285
Ja sam ga nekoliko puta prsslusao, i to nazor, jedva se uzdrzavajuci da ne promenim pesme......I dalje nikako da nadjem nista zanimljivo na celom albumu, izuzev par momenata u Cure i Circus......

Mozda ti jednostavno ne lezi takva vrsta gothic-a... ja sto ga duze slusam, sve mi se vise svidja icon_razz.gif