November 15, 200420 yr comment_603936 Ja sam cuo snimak u ENTERU! Bolja mjuza od novog NWish-a! Kupujem album 100%
November 15, 200420 yr comment_604069 Ja sam cuo snimak u ENTERU! Bolja mjuza od novog NWish-a! Kupujem album 100% Last Night rastura!Absolutely perfect!
November 18, 200420 yr comment_606086 Cekajte, u Enteru je pusten stari snimak, zar ne? Damjan korovac/jumper
November 22, 200420 yr comment_608573 POZDRAV ZA CELU EKIPU,kad ce neka svirka u BG-u,mi se vidimo 5-og kako Boris kaze THE GREAT GREETINGS FROM NOVA PAZOVA
November 26, 200420 yr comment_611797 Hvala vam na pohvalama! Zavrsili smo snimanje prvog albuma Cekamo da se gazda studija smiluje i omoguci nam da dovrsimo mix ovog vikenda. Album ce se zvati "Within the Mirror" i izdace ga One Records vrlo brzo (pre Nove Godine, ako sve bude islo po planu)... Pozdrav svima!!!! P.S. Darko, skateru, jeb'o te Slipknot !!!
November 26, 200420 yr comment_612011 P.S. Darko, skateru, jeb'o te Slipknot !!! I Limp Bizkit na kamaru!!!
November 27, 200420 yr comment_612784 I Limp Bizkit na kamaru!!! Ko je sad ovaj? P.S. Damjane, zli skateru, sto me ispali u sredu za Dvorishte?
December 8, 200420 yr Author comment_620840 ALBUM JE MEGA DOBAR!!! Ne bih da ga ovde analiziram, naci ce se vec neko Najbolje stvari: Within the Mirror (ova je vrh), Sound of a Horn, Silent stream, Ragnaröck i nenadjebiva Silence Sve najbolje i da vam izadje album sledece nedelje i buklet ugleda svetlost dana !
December 8, 200420 yr comment_620879 Imao sam tu privilegiju i cast da cujem ovaj album i kompletan utisak je ovo nesto sasvim novo na ovim prostorima a i sire i duze. Salu na stranu, ceo album je odlicno osmisljen i ima dosta potencijalnih hitova. Produkcija je skrnavo preterana gari!
December 8, 200420 yr comment_621135 Lju di super vam je materijal zaista, preslusao sam ga pre neki dan i odusevio se !!! Svaka cast, drzite se i samo tako nastavite !!! Respect !!!
December 8, 200420 yr comment_621142 Ma los je nevidjeno... Salim se, veoma jak materijal!!! Cekam samo da mi Damjan kupi primerak koji je obecao... POZDRAV LJUDI!!!
December 25, 200420 yr comment_635441 Par obavestenja vrlo bitnih: - Sviramo na Hitu godine u Filozofu 30. decembrijusa - IZASAO JE ALBUM!!! Ocekujemo kritike... Pozdrav svima!
December 26, 200420 yr comment_635714 Dobila sam mail samo je moj antivirus usput obrisao attachment...
December 26, 200420 yr comment_636099 Cujem da se album pojavio u prodaji !!! E pa neka vam je sa srecom, i veoma mi je drago !!! Drz`te se
December 28, 200420 yr Author comment_637494 Obidjite sajt, ima par novina! btw, sve pohvale mladoj Angeliq za artwork, buklet izgleda svetski!
December 31, 200420 yr comment_640222 Znaci ovaj album je pojam za Once!! Svaka cast ljudi nadam se da ce ye uskoro biti u NS-u!! Samo napred ljudi!!
December 31, 200420 yr comment_640349 Eto konacno i ja da vas ponovo cujem ( od Hard n Heavy-ja ) i da kazem da ste dosta popravili zvuk.. Svirka je bila vise nego dobra... ( zvuk nije bio savrsen, ali to je ipak filozof.... ) Klavijaturista se bash gubio dok svira ( Vise nego npr. Tuomas ) .. meni je to bash cool izgledalo ... otprilike, dosadno mu to sto svira, kao mogu ja to jednom rukom, pa ajde da se josh i gubim dok sviram I kupio sam album, preslusao ga, i reci ci da je bash DOBAR !!! Svaka cast.... P.S. Ah da i bubnjar vam je j****a kevu onim jadnim bubnjevima... odlicno....
January 1, 200520 yr comment_641564 Damjane,sve najbolje sa albumom!Cim odem u Bgd,kupicu i to cudo,pa cu onda reci koju rijec o albumu... Btw. bio sam u Valjevu na hitu 202,ljudi,razbili ste!!!Realno ste zvucali najbolje te veceri Pozdrav! RS
January 2, 200520 yr comment_641655 Damjane,sve najbolje sa albumom!Cim odem u Bgd,kupicu i to cudo,pa cu onda reci koju rijec o albumu... Btw. bio sam u Valjevu na hitu 202,ljudi,razbili ste!!!Realno ste zvucali najbolje te veceri Pozdrav! RS Pozdrav i tebi! Pa sto se nisi javio tamo u Valjevu pa da drobimo??? Mislim stvarno... Sta ima u RS? Klavijaturista se bash gubio dok svira ( Vise nego npr. Tuomas ) .. meni je to bash cool izgledalo ... otprilike, dosadno mu to sto svira, kao mogu ja to jednom rukom, pa ajde da se josh i gubim dok sviram Ali....ali...meni nije dosadno . To je prirodna reakcija na dobijeni ton Drago mi je sto ti se svidelo kako zvucimo, mada moze to i mnogo bolje. Nismo imali ni probu kako treba, ali smo se izvukli. Pozdrav
January 2, 200520 yr comment_641730 Ma nisam rekao da ti je dosadno, nego da tako izgleda... ... a ja to bash volim... mnogo vishe nego kada neko samo izadje na binu, i odsvira sta ima sa istim izrazom lica @ Dodjavola - Kod ortaka ??? reklamiraj me malo bre.... P.S. Ja vec 3 dana svaki dan slusam vash album... Samo bih hteo da pitam ko je Marko Mandic, posto vidim da je pisao neke textove, a nije clan benda... E da, " Silence" i "Last Night" su mi za sada favoriti na albumu...
January 2, 200520 yr comment_641744 @ Dodjavola - Kod ortaka ??? reklamiraj me malo bre.... Izvinjavam se...Elem kod Telcontara smo odslusali veceras par pesmica... da mi das jesi cuo!?
January 2, 200520 yr comment_641826 Ali....ali...meni nije dosadno . To je prirodna reakcija na dobijeni ton Drago mi je sto ti se svidelo kako zvucimo, mada moze to i mnogo bolje. Nismo imali ni probu kako treba, ali smo se izvukli. Pozdrav Ma znam... i sam sam rekao da je zvuk bio malo cudan... to sam najvise osetio na "karma"-i jer tu pesmu najboje znam.... Ali uzevsi u obzir ozvucenje i ostalo, sa cime se svi nasi bendovi muce, to i nije tolika zamerka.... a i mladi ste, mozete jos dosta da napredujete.... Isto i najveca zamerka na album mi je produkcija... al sta da se radi kad znam da nemate pare ( ni vi ni ostali bendovi ) za ne znam kakav studio.... valjda ce sa drugim albumom biti bolje.... Vidimo se na sziget-u ( al da ne budete posetioci, nego da svirate... hehhe )