Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Blablablablablablablaaaaaaaaaaaa...................................... :mrgreen:

• 4 weeks later...
  • Replies 92
  • Views 13.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haos sam ja
    Haos sam ja

Ničim izazvano, izvukoh sinoć sa dna police Self destructive pattern koji nisam slušao barem 15 godina. Uprkos svim komičnim klišeima nu metala, zvučao mi je dosta zabavno, nekoliko baš jakih hitova,

Skinuh album Height... zajeban naziv biggrin.gif I mogu da kazem da sam konacno nasao neki bend koji moze da parira mom omiljenom Static-u biggrin.gif, ali kad budem skinuo i prvi album, znacu o cemu pricam...

• 2 weeks later...

E ovako sad, skinuo sam oba albuma, da nikola ne odugovlaci sa onim njegovim likom, mozda bi nabavio i ranije biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Odlicno uklopljen vokal sa muzikom i textom, jednostavno sve je na svom mestu, ali static-x je i dalje bolji biggrin.gifbiggrin.gif

NW OFFSPRING..... DOBRI SU!  :da:[/quote

hmmmmmmmmmmmmmm sto mi se cini ovo poznatim !?!?  :mrgreen:

jel da?????!!!!!!!!??? ............. :wink:biggrin.gif:wink:

e moja ajisa smile.gif ne javljas se nema te ni da prokomentarises spajnshenk a kao ajmo ovo da sviramo ovo je ql wink.giftongue.gif ajde sta bi sa probama ?

• 2 months later...

Dajte ljudi izasao je 'Self-Destructive Pattern', sta se cuti o tome ima li utisaka nekih, ja sam slusao jednu pesmu sa novog albuma tako da nemogu dati konacni sud, ali ako bog da uskoro cu skinuti album...

• 1 month later...

E, pa ja nabavio i treci biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif and me be very happy smile.gifbiggrin.gifa:

Odlican je album...nisu se mnogo promenili...i dalje su sacuvali svoju char

• 2 months later...

Drago mi je sto tako mislis, mislicu isto tako kad dodjem do istih albuma...

Jebiga sa novog sam slusao dve-tri pesme, dobre su, mada mi se cini da su malo omeksali

Naravno da mi treba, jos ako dolazis na okupljanje #metalheadsa, mogli bi to nekako da sredimo biggrin.gifbiggrin.gif

doci cu najverovatnije... nick deftoner na metalheadsy, a ne znam dal cu ti poneti tamo... ali dogovoricemo se sigurno iz bg-a si ?

ajd ako bi mogao ti to meni da das isto ... smile.gif ... znaci albume od spine-a ... da ih skinem od tebe .. smile.gif ... preko neta ili kako vec ... posalji mi na mail ... ako hoces ... da mozemo da se dogovorimo ...

• 3 weeks later...

Pa ja ti ga mognem prosledit' biggrin.gifa:

naravno, mislio sam na novi spineshank album biggrin.gif

Hahaha decace pritisnuo sam ja tvoj nick na chatu, medjutim ti volis da pricas telefonom kolko vidim...

• 1 month later...

Svidja mi se ovaj bend! Malo zvuce neobicno, sa nekim pro-industrial beatom u odredjenim pesmama, ali to je to....

Taman su mi nekako..... i opusteni na neki nacin!!

• 1 year later...

odlican bend.malo su zamorni na prvom albumu,ali su im drugi i treci fenomenalni (POGOTOVO treci) ima mnoooogo dobrih pesama,ruku na srce sa gay momentima, ali u prolaznim kolicinama

E brate, ja imam samo Selfdestructive Pattern."oce neko da mi dobaci ostalo?

• 10 months later...

Hehe, nisam znao da ova tema postoji ovako dugo...

Odlichne stvari imaju... Odushevio sam se sa Beginning of the End i Play God...

Edited by Silent/Strategy