Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_187890

sta mislite o ovom bendu?

gde ima da se kupi njihov cd kod nas?skinuo sam 4 pesme sa neta,smor mi vishe da skidam.... jedan od boljih new wave bendova,vokal je odlican,i imaju malo elktronike koja lepo uklopljena i nesmeta

• Replies 92
  • Views 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haos sam ja
    Haos sam ja

Ničim izazvano, izvukoh sinoć sa dna police Self destructive pattern koji nisam slušao barem 15 godina. Uprkos svim komičnim klišeima nu metala, zvučao mi je dosta zabavno, nekoliko baš jakih hitova,

comment_188029

sta mislite o ovom bendu?

gde ima da se kupi njihov cd kod nas?skinuo sam 4 pesme sa neta,smor mi vishe da skidam.... jedan od boljih new wave bendova,vokal je odlican,i imaju malo elktronike koja lepo uklopljena i nesmeta

Dobri su,posle Static-X najbolji cyber metal bend.Svidja mi se While My Guitar Gently Wheeps.Uglavnom imaju buducnost

comment_188507

Odlicna grupa. biggrin.gifa:

Imam voaj drugi album (zajban je naziv :roll: ) i odlican je.

Prvi je pitanje da li cu ikada nabaviti :cry: i ovaj sam jedva nasao...tacnije poturen mi je na slusanje biggrin.gif

someone>>> Ja mogu da nabavim ovaj drugi (sve pesme koje si naveo su sa njega) kad god hoces...u kojim god kolicinama oces biggrin.gifa: biggrin.gif

, za prvi cu da se molim....

Inace, cuo sam da bi trebali uskoro da izdaju novi album biggrin.gifa:

comment_190076

spineshank su vrlo dobri biggrin.gifa: imam od njih "Strictly Diesel" koji je pomalo i smor :roll: dok "The Heigt of Callousness" razara biggrin.gifa: oni su više hardcore/metal/industrial, mada pomalo i punk-a imaju... a da su blizu Fear Factory-ja, nisu ni 500km smile.gif totalno drugi svijet...

i da, Static-X je bolji od njih - imaju dva odlična albuma biggrin.gifa: dok spineshank moraju još da se potrude

comment_190398

a da su blizu Fear Factory-ja, nisu ni 500km smile.gif totalno drugi svijet...
Neznam na sta ti mislis, ali ja nisam mislio direktno na zvuk....naravno da su daleko, ali me je Spneshank sa ovim drugim albumom samo tako prodrmao :twisted: a, posto su ipak koliko-toliko u slicnom pravcu, usudio sam se da ih poredim biggrin.gif

I neznam meni su bolji od Static-a biggrin.gifa:

comment_192826

Neznam na sta ti mislis, ali ja nisam mislio direktno na zvuk....naravno da su daleko, ali me je Spneshank sa ovim drugim albumom samo tako prodrmao :twisted: a, posto su ipak koliko-toliko u slicnom pravcu, usudio sam se da ih poredim biggrin.gif

I neznam meni su bolji od Static-a biggrin.gifa:

hehe važi biggrin.gif

comment_193331

AAAaaaaaaaaaaaaaaaaa uskoro mozda nabavim PRVI biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

I izdaju uskoro novi album, ali nisam proverio kada :x

Anyway, izbacili su link za pesmu sa predstojeceg albuma. i procitao sam da je pevac izjavio da je ovo mozda i najtvrdja stvar koju su do sada napisali biggrin.gifa:

Eve link pa prosudite http://www.roadrun.com/shared/downloads/Sp...tMoodswings.mp3

ENJOY :wink:

• 3 weeks later...
comment_210735

Pa imam ja njihov za sada zadnji album, a uskorocu da nabavim i prethodni, tako da mogu da ti zajmim ako hoces biggrin.gif

A za one bolje poznavaoce ili bolje obavestene, jel' imaju oni neki self-titled album koji je mozda izdat pre ova dva :? :? :? :?