Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.3k
  • Views 110.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za sve one koji bi htjeli da se podsjete na koncert Rotting Christa koji je održan 06. 06. 2005. godine u klubu Kocka u Splitu to mogu uraditi klikom na ovaj link gdje se nalazi polusatni snimak tog k

• Trend brate, pukni i ti jedan minus, olakšaj se i ja bih rado sam seib, ali ne može.

• Postoji li neki razlog sto ste mu nalupali minuse? oO

Jesam ih dvaput gledao, ali stvarno jbt, piše all across the Balkans, pa još ako to ne bude uključivalo Srbiju, u kurac icon_biggrin.gif

bice valjda i kod nas oko maja onda

Na fejsu, javlja mi ekipa iz navedenih gradova/zemalja. :haha:

Da inače, predgrupe na turneji su Omnium Gatherum, Daylight Misery i Dead Shape Figure. Seksi paket.

Edited by Talvi

Opaaaaaa Omnium Gatherum icon_rockdevil.gif Znači bend prosek, prosek, prosek, BOOM The Redshift pivopije.gif Dosta Osijek, imam možda 50km, ako ne bude kod nas, vidimo se tamo icon_rockdevil.gif

Da da, i meni je Osijek blizu, samo zapucam preko ravne nam Vojvodine i tamo sam, + imam dosta drugara tamo. B)

Sad više nema dileme da se RC gleda na proleće, samo još da se vidi gde. :rockdevil:

Kada sam pročitao 'Daylight' ponadao sam se da će iza da piše 'Dies' icon_biggrin.gif Ali OK, ni Misery nisu loši, manje-više isti žanr, mada su malo dosadni. DSF sam malo slušao, nije me fasciniralo, ali preživeću :D

Ja vala ne mogu nigde da putujem da gledam RC jer u maju ciljam onaj Metal fest u Pešti, neka potvrde više ovde. Najbolje da sviraju u jebenom Osijeku a da ne dođu u Bg.

Rekli su da će doći opet ako vam to nešto znači :D Isto tako mi rekoše da će biti nešto sa A Dead Poem, držim ih za reč pivopije.gif

Ja vala ne mogu nigde da putujem da gledam RC jer u maju ciljam onaj Metal fest u Pešti, neka potvrde više ovde. Najbolje da sviraju u jebenom Osijeku a da ne dođu u Bg.

Misliš kao Inquisition? :haha: Tu su negde po publici :haha:

Što je najgore, u pravu si... pa kontam, Balkan tour je a realno nema većeg grada u ex Jugoslaviji od Bga. Ali ništa mi nije čudno više.

Ništa čudno za Osijek, oni imaju sad super organizaciju, čak i Ondskapt svira tamo.

Generalno, u Hrvatskoj koncerti nisu toliko vezani za Zagreb - Belphegor im je sad nedavno bio u Koprivnici a Arkona im je letos svirala u Sisku.

Edited by Talvi

Tako i nas ne mrzi da se iscimamo do drugih država za koncerte, e to su fanovi icon_rockdevil.gif

• 2 weeks later...

Rekli su da će doći opet ako vam to nešto znači :D Isto tako mi rekoše da će biti nešto sa A Dead Poem, držim ih za reč pivopije.gif

Samo da ne bude kao prošle godine, Sakis je rekao da dolaze zilion posto u BG i nisu došli.

Ha jbg nisu ni oni krivi što ne dolaze icon_biggrin.gif Niko ne očekuje da samoinicijativno organizuju koncert u Srbiji.

Ma kakva publika... U HR je isto rasulo sto se tice supporta... Sve je to Balkan... To je druga stvar sto svira RC, normalno da ce doci... Sto se tice supporta domace scene, principalno je to jako slabo.

Samo da ne bude kao prošle godine, Sakis je rekao da dolaze zilion posto u BG i nisu došli.

Ova turneja je to što je trebalo biti prošle godine, no je on slomio nogu onomad pa je sve ispomerano.