Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.3k
  • Views 347.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

MANOWAR!-U MOME SRCU 4EVER!   LAST FM-MARŠ U PIĆKU MATERINU!!!     KO JE PROTIV MANOWARA,MARŠ SA TEME!MARŠ!   KO MI DA MINUS,ZNA ZA ŠTA ME VAĆA.

• Zaista je strašno kad subjektivni moderator napada ljude koji za neki bend koji je sranje kažu da je sranje, jer on misli da nije sranje, iako je činjenica da je sranje.

comment_1154564
MANOWAR confirmed to headline Gods Of Metal Festival 2007 in Italy

MANOWAR - the only band to have headlined the Gods Of Metal 3 times - is proud to announce they will make their 4th headlining appearance on the 2007 edition of the festival in Italy on Saturday, June 9th.

Along with MANOWAR will be special guests RHAPSODY and HOLYHELL bringing you the Demons, Dragons & Warriors World Tour for a day that you will never ever forget!

Kao sto rekoh ne smeju kod nas...znaju da smo veci ratnici...

comment_1155549
icon_confused.gif

Pitao sam ono jer imaju nešto zajedničko: i Tony Montano se svuda u medijima izražavao kao najnajnajnajveća rock'n'roll zvezda na ovim prostorima konstantno pljujući na sve ostale rokere sa naše screne govoreći da su oni u odnosu na njega "čisto sranje", bio extra-vulgaran u kontaktima s publikom na koncertima, dovodio je glupave klinke da mu popuše pred svaki koncert... pa kada je već Manowar na ovaj način uspeo da nađe ovoliku publiku kod nas, pitam se zašto Tony nije? Verovatno zato što rockeri imaju drugačiji sistem vrednosti od metalaca.

• 3 weeks later...
comment_1187139
Pitao sam ono jer imaju nešto zajedničko: i Tony Montano se svuda u medijima izražavao kao najnajnajnajveća rock'n'roll zvezda na ovim prostorima konstantno pljujući na sve ostale rokere sa naše screne govoreći da su oni u odnosu na njega "čisto sranje", bio extra-vulgaran u kontaktima s publikom na koncertima, dovodio je glupave klinke da mu popuše pred svaki koncert... pa kada je već Manowar na ovaj način uspeo da nađe ovoliku publiku kod nas, pitam se zašto Tony nije? Verovatno zato što rockeri imaju drugačiji sistem vrednosti od metalaca.

Manowar jesu vristeci gej bend, Nanowar su 100 puita bolji, ali bar muzicki imaju neki kvalitet sto se za nesrecnika kojeg pominjes, inace foliranta na kvadrat i nista coveka, ne bi moglo recii. Ili sam ja skroz glup, a mozda i jesam, ili ti imas neki suptilan nacin da sakrijes pravo znacenje svog iskaza.

comment_1187608
Nov 25th, 2006 Athens Greece

Ima li neko neke planove da poseti ovaj događaj?

Videcu ja kako budem stojao sa parama i (ono bitnije) grckom vizom (kako to da nabvavim???) u to vreme...al' ce to sigurno imati prioritet kod mene u odnosu na ostale koncerte u tom periodu icon_rockdevil.gif

comment_1187951

Mada bi mi malo vise odgovaralo ako bi imali koncertu Solunu icon_da.gif

Jer setio sam se sinoc da znam jednog lika iz Soluna (studirao je zajedno samnom),pa bi preko njega mog'o da nabavim pozivno pismo cool.gif

Jedino...jedino jos da iskopam neki kontakt sa njim (posto mu ne znam mail,a ni adresu gde zivi icon_redface.gificon_smile.gif ).