Psalmist Posted June 2, 2003 Author Report Posted June 2, 2003 exelent!!!! E "obecala" si mi neke bookove za DM-a jel to jos stoji?
Nervol Ivril Posted June 2, 2003 Report Posted June 2, 2003 Naravno da stoji,javi mi se na pm.Sve sto ti treba.
Psalmist Posted June 7, 2003 Author Report Posted June 7, 2003 Star Wars??? FRP ili nesto drugo?? Gotivno je mesati d`n`d i warhammer, mislim u jednoj igri pomesati malo kreature i sl.
Nervol Ivril Posted June 8, 2003 Report Posted June 8, 2003 Ma nije los star wars.Ima sistem igranja koji te moze iznervirat,ali moze se odigrat.
Psalmist Posted June 9, 2003 Author Report Posted June 9, 2003 Pa bas mi i nije jasno, sta ono kao fazon vodi Luka Skywalkera, Hana Solo-a ili Leju, Darta Vejdera i sl. i onda idem pucam iz lasera i tako to... mislim jel kao Cyber Punk pa je avantura tj. prica iz SW ili nesto drugo???
Nervol Ivril Posted June 9, 2003 Report Posted June 9, 2003 Ma mozes jedija vodit.To je samo taj svijet,radnja se desava u to vrijeme(zavisi od DM-a).Da,pucaas iz blastera,light saber-i,fazoni.Nije lose.
Lord Grave Posted June 9, 2003 Report Posted June 9, 2003 Pa bas mi i nije jasno, sta ono kao fazon vodi Luka Skywalkera, Hana Solo-a ili Leju, Darta Vejdera i sl. i onda idem pucam iz lasera i tako to... mislim jel kao Cyber Punk pa je avantura tj. prica iz SW ili nesto drugo??? Nisu Luke, Han, Leia i Darth jedinstveni. Zavisno od vremena u kome igraš, može biti još mnogo takvih likova.
Psalmist Posted June 10, 2003 Author Report Posted June 10, 2003 E zahvaljujem, moracu da navatam nekoga ko je igrao i hoce da bude DM pa da probam i to cudo
Psalmist Posted June 10, 2003 Author Report Posted June 10, 2003 E ovaj moram primetiti da je ova tema skroz skrenula sa svog prvobitnog puta... i sta na kraju bi, kao okupljamo ekipu??? Stvarno evo vec je kraj skole, meni je upis za dvadeset dana, mogli bi polako da planiramo da napravimo nesto, ako i dalje hocete, da se dogovorimo kada kako gde pa da rollamo
boysha Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 Hteo bih i ja da igram D&D 3rd, kazhite ko je DM, kad se igra i gde se igra.. Pretpostavljam da necemo da se skupimo do jula, pa mogu da kazhem da cu igrati.. Ako me pustite.. Par predloga oko organizacije.. 1. Odredite ko ce biti GM 2. Neka GM zakazhe datum, mesto i vreme da se skupimo i da lepo kreiramo likove. 3. Kad se budemo skupili, dogovoricemo se kad cemo rollati..
Psalmist Posted June 11, 2003 Author Report Posted June 11, 2003 Slazem se jel ima dobrovoljaca za GM-a??? Ko sto sam rekao ranije ja i dalje imam rupe u pravilima tako da cu mozda malo nervirati zato sto ne znam neke basic stvari ali brzo ucim, lako pamtim... a i ne treba mnogo objasnjavati te osnovne stvari Opet imam jedan problem ja pred kraj jula palim u Spaniju i ne vracam se do kraja avgusta tako da ce nam valjda 25 dana biti dovoljno da se izigramo
Delorian Posted June 14, 2003 Report Posted June 14, 2003 Ja bih isto voleo da igram ali posto ne znam pravila mogao bih i samo da gledam pa da naucim ako vas nije previse 8)
Psalmist Posted June 15, 2003 Author Report Posted June 15, 2003 ma nije frka i da igras, brzo se nauce osnovna pravila posle sve ide spontano
Delorian Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Do jaja!!! posto mi je brat doneo igru iz amerike a nisam nasao nikog da mi objasni kako se igra a cuo sam da je do jaja zanimljivo.
Psalmist Posted June 15, 2003 Author Report Posted June 15, 2003 da stvarno sta ti je brat doneo iz Amerike??? Mislim jel ti doneo neki book ili sta?
Old Smuggler Posted June 17, 2003 Report Posted June 17, 2003 Ma mozes jedija vodit.To je samo taj svijet,radnja se desava u to vrijeme(zavisi od DM-a).Da,pucaas iz blastera,light saber-i,fazoni.Nije lose. e pa ja sechem vene na SW nisam znao da ima sistem, ajde to da igramo !!!!! inache, naravno da ne treba voditi poznate likove iz filma vec prosto biti u tom svetu ...
Delorian Posted June 19, 2003 Report Posted June 19, 2003 Brat mi je doneo one kocke sa hiljadu strana i neke knjizice, mape, CD sa nekim knjigama...
Psalmist Posted June 19, 2003 Author Report Posted June 19, 2003 ajde da igramo nesto, bilo sta, samo da je ne budem DM i to je to... Brat ti je doneo sve to i ti nisi uspeo nikoga da nalozis da igra AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Sto meni nije neko doneo sve to!!!!!!!
Psalmist Posted June 19, 2003 Author Report Posted June 19, 2003 Ah da zaboravih prijemni mi je 3. jula ba ne bi valjalo da se igra do tada
Nervol Ivril Posted June 20, 2003 Report Posted June 20, 2003 Ma mozes jedija vodit.To je samo taj svijet,radnja se desava u to vrijeme(zavisi od DM-a).Da,pucaas iz blastera,light saber-i,fazoni.Nije lose. e pa ja sechem vene na SW nisam znao da ima sistem, ajde to da igramo !!!!! inache, naravno da ne treba voditi poznate likove iz filma vec prosto biti u tom svetu ... Pitaj njih dole.Nek nabave par rule bookova i nek igraju...
Recommended Posts