Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 240.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma jedenje govana. Kada se neko promeni onda ne valja jer se promenio. Kad se ne pormeni, onda ne valja jer se nije promenio. Na vam kurac, kome se svidja neka slusa, kome se ne svidja a u picku ma

• Guest милка зоофилка
    Guest милка зоофилка

страшно су прецењен бенд.

• Grobodan
    Grobodan

U periodu pre i posle izlaska novog albuma ovog monstruoznog benda nešto me je udario teški retro mud, krstario sam celom diskografijom uzduži popreko pa sam rešio da retrospektiram svoj put kroz Kata

comment_2158140

Prvi album Katatonie? Lično bih voleo da ga nikad nisu snimili. Ako ništa drugo, bar su Daylight Dies imali odakle da povuku inspiraciju...

comment_2158165

Ta prva dva Katatonia albuma nekako i idu jedan uz drugi. Mada Brave još i mogu da svarim. Sa Souls-om baš imam problema, jednostavno mi se ne dopada, ne znam zašto.

comment_2158298

Prvi album Katatonie? Lično bih voleo da ga nikad nisu snimili. Ako ništa drugo, bar su Daylight Dies imali odakle da povuku inspiraciju...

Ta prva dva Katatonia albuma nekako i idu jedan uz drugi. Mada Brave još i mogu da svarim. Sa Souls-om baš imam problema, jednostavno mi se ne dopada, ne znam zašto.

Il svari te albume, il ne slušaj Katu.. :D

comment_2158552

meni je svaki album odlican, ako bih bash morao da biram najslabiji onda bi to bio prvi, nisam ga toliko forsirao kao ostale, jer mi se manje svidja, shto nikako ne znaci da je album losh... uostalom katatonia je savrshenstvo i nishta ne moze biti loshe od njih.

comment_2158556

Jebiga, dance je (dobar) album koji nije ponudio nista novo u odnosu na stvari koje su se picile tada, album koji ni po cemu ne odskace od mase slicnih

i koji ostaje zakopan u tom vremenu, dok je sa brave-om deseta prica. Imas podosta bendova koji svoje celokupno postojanje zasnivaju na stilu

koji nam je predstavljen sa ovim albumom, i stvarno za mene jeste nesto posebno(tekstualno, muzicki), ne znam, pogodjeno je neka zica i to je

album koji po kvalitetu i uticaju ide u neki hall of fame ili tako nesto.