KRANG Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 4 albuma svaki dan..? bravo. saw you drown, ni f.t.f.t.c. nisu albumi btw.. a za prvi album (dance..) je i sam bend kasnije rekao da je 50 i nešto minuta smeća. btw, upravo sam skinuo neki midi "murder"-a, i sredio ga malo, pa mi tako zvoni telefon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Ma oni su svasta rekli pa porekli, ali ne volim kad se bend stidi svojih korena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 LINK ZA INTERVJU SA JUNASOM A ON TAMO PRICA O NOVOM ALBUMU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 LINK KA MOM POSTU SA PRETHODNE STRANE GDE SAM POSTOVAO CEO TAJ INTERVJU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Green Fairy Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Najbolji album : Viva Emptiness Veoma dobar, i ja ga voli..... odlucicu se za naj kada preslusham kompletnu diskografiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Green Fairy Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 ...No one will find you, My promise from the heart, If we part my pulse will guide you through.. Kako je ovo divna pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 (edited) pravi love metal? Edited June 11, 2005 by KRANG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Green Fairy Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 pravi love metal? Katatonia nema nikakve veze sa himićima... (prizivash Lestata ) ... A da je divna stvar, stoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 pravi love metal? you're killin me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Green Fairy Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 you're killin me sweet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 neko me je prizivao? ne, nema ovo veze sa LM-om, ali moze fino da upasuje na nightovima, narocito kombinovano sa entwine i beyond surface. sto se mene tice, relativno skoro sam imao napade da sebi ispiram mozak sa tonight's decision. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Green Fairy Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 neko me je prizivao? ne, nema ovo veze sa LM-om Koliko je uopšte legitimno strpati ih u metal... Najčešće je određenje - rock .. ljudi su kritikovali u Mađarskoj kako im nije mesto na metalmaniji ... Šta bi doomeri rekli na ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Koliko je uopšte legitimno strpati ih u metal... Najčešće je određenje - rock .. ljudi su kritikovali u Mađarskoj kako im nije mesto na metalmaniji ... Šta bi doomeri rekli na ovo? Pa,ako ces iskreno,malo jesu odudarali...Ne kritikujem,barem ne jos,ali nije trebalo da sviraju posle MOONSPELL-a koji je imao krajnje energican nastup.... Katatonia je ''spustila'' ljude i zato smo i izasli u hodnik...Nemam nista protiv njihovog pojavljivanja na Metalmanii,ali mislim da je trebalo da sviraju prvi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 jao, ne serite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Green Fairy Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Pa,ako ces iskreno,malo jesu odudarali...Ne kritikujem,barem ne jos,ali nije trebalo da sviraju posle MOONSPELL-a koji je imao krajnje energican nastup.... Katatonia je ''spustila'' ljude i zato smo i izasli u hodnik...Nemam nista protiv njihovog pojavljivanja na Metalmanii,ali mislim da je trebalo da sviraju prvi.... Ne, drago mi je što su nastupili, oni su jedan od razloga što sam uopšte išla na koncert ... Razlikuju se od Moonspella naravno, to su dve različite stvari, ali ne znači da nisu dobri.. Mada moram priznati da sam bila malo razočarana, delovali su mi malodušno, nezainteresovano, na sceni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 pazi, nisam ih gledao, ali sam cuo da imaju dosta neutralan scenski nastup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 i treba da imaju. to je katatonija, a ne neki boys bend inače, bend je u Fascination Street studiju, završili su bubnjeve.. sve to ide dosta sporo zbog opeth-a, koji se zadržao mnogo duže nego što je bilo planirano.. valjda će uskoro da objave ime albuma i još neke sitnice.. ja očekujem album negde u zadnjem kvartalu godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 lepo. to bi valjalo cuti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Daniel finished the drum takes two week ago on and did one helluva solid job on 14 songs all in all. He hits hard and precise so a fat and punchy sound came natural. Upon that, we took a little break and some of us got the chance to visit Swedenrock and Hultsfred festivals and enjoy the action there. Earlier this week we went back and twiddled amps and checked cabs and nailed a very heavy guitar sound. Rhythm guitars for half of the material has been done so far. Now, we're taking yet another break, celebrating "midsommarafton" - a swedish traditional weekend and then we're doing the Estonian and Greek gigs next week (check concert section for details). After that we'll be back to the crank and crunch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Elem malo je paradoksalno da bend koji ima ime Katatonia (a svi mi znamo znacenje te reci) ima nastup koji nije neutralan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Green Fairy Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 pazi, nisam ih gledao, ali sam cuo da imaju dosta neutralan scenski nastup. Pre bi rekla da su delovali nezainteresovani. Svejedno, drago mi je (VEOMA) što sam imala prilike da ih vidim i čujem uživo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 veruj mi meni ne bi bilo bitno dal su zainteresovani ili ne samo mi je zelja da ih slusam uzivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 eno, sad su prekinuli snimanje i otišli da rade 2 svirke, jednu u grčkoj, drugu u jebenoj estoniji. pričao je mr.kent da će ih dovesti ovde na jesen/zimu/kad gog.. btw, novi album će imati 14 pesama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 to bi bilo super da dodju na jesen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Izuzetno Mrachna Devojka Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 eno, sad su prekinuli snimanje i otišli da rade 2 svirke, jednu u grčkoj, drugu u jebenoj estoniji. pričao je mr.kent da će ih dovesti ovde na jesen/zimu/kad gog.. btw, novi album će imati 14 pesama. Nazalost, ne poznajem doticnog, ali realno, kolike su sanse da Katatonia dodje kod nas? Rekla bih da je glupo opisati neciji nastup kao "neutralan". Cula sam da je bilo prilicno mrtvo, ali zaista ne verujem da bi mi to smetalo, upravo zbog onoga sto je Face of Melinda rekla. Oni su konceptualno potpuno drugaciji od Moonspella, logicno je da im se nastupi po tome i razlikuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts