June 23, 20223 yr comment_3074649 Potpisali za Napalm records koji su meni uvek bili nekako mediokritetski label iako imaju nešto jakih imena.
June 26, 20223 yr comment_3074746 Kurca baka vecerala, oni su bas sad komercijalno porasli, kupe dosta velikih imena, sad su odmah iz NB po toj razini.
June 27, 20223 yr comment_3074765 kupe dosta velikih imena koji izdaju jedno te iste albume tako da ce se katatonia fino uklopiti. Napalm sam upoznao preko Tristania, Vintersorg, Summoning, onda su valjda sve vise i vise isli ka gothic metal za debele ribe, a sad valjda izdaju sve sto mogu, od Destruction do Jinjer.
June 27, 20223 yr comment_3074788 to su rerecordovane pesme s prvog demoa. Nikad dosta tog njihovog starog zvuka.
June 27, 20223 yr comment_3074794 12 hours ago, azal said: kupe dosta velikih imena koji izdaju jedno te iste albume tako da ce se katatonia fino uklopiti. zadnje dve katatonije nisu jedno te isto... :nekiprekidodikstiker:
October 26, 20222 yr comment_3079592 Our new album 'Sky Void of Stars' is set for release on 20th January 2023 via Napalm Records + first single 'Atrium' out now! Watch the video for 'Atrium' here: https://youtu.be/BB24-hVZ88k Pre-order 'Sky Void of Stars' now: https://lnk.to/KAT-SkyVoidOfStars "Our 12th album, 'Sky Void of Stars' is a dynamic journey through vibrant darkness. Born out of yearning for what was lost and not found, the very peripheries of the unreachable, but composed and condensed into human form and presented as sounds and words true to the KATATONIA signum. No stars here, just violent rain."
January 22, 20232 yr comment_3083531 40 minutes ago, kuruz said: prva liga obe pesme mogao si malo da scrollujes
January 23, 20232 yr comment_3083551 Vidim ljudi po netu su uglavnom iz fazona da je ovo jos jedan masterpis, a meni bas retko sta uslo u glavu posle nekoliko slusanja. Pritom sam vazda bio pristrasan fanboy.
January 23, 20232 yr comment_3083552 Pa, u odnosu na nekoliko prethodnih, ovo ulazi u glavu, vrlo korektan album, meni se dopada
January 23, 20232 yr comment_3083553 Nije nikakav masterpiece već korektan Kata album iz novije faze, bolji nego prošli svakako al sve su to neke nijanse. Treba još da se obrće, meni je kao neki miks prethodna dva, svedeniji i trimovaniji nego Fall of Hearts a ipak malo potentniji i bogatiji od prethodnika.
January 23, 20232 yr comment_3083556 3 hours ago, Simadin said: Vidim ljudi po netu su uglavnom iz fazona da je ovo jos jedan masterpis, a meni bas retko sta uslo u glavu posle nekoliko slusanja. Pritom sam vazda bio pristrasan fanboy. posle jednog slusanja sam izdvojio 2-3 hita, posle 4-5 slusanja nekoliko vise. ja nisam fanboy i mislim da pati od standardnih (po meni) katatonia problema da je tempo uvek jako slican i da Jonas uvek zvuci isto, ali ima dobrih pesama. dobro je i dosao onaj celavi iz Soena na sedmoj pesmi da razbije vokalnu monotoniju malo.
January 30, 20232 yr comment_3083811 Bogami, ne sećam se da je neki Kata release albuma bio ovako medijski popraćen, iskaču iz frižidera ovih dana. Skeptičan sam bio kad su potpisali za Napalm ali ovi su ih baš ispoštovali i istretirali kraljevski.
February 15, 20232 yr comment_3084384 opaline + atrium ostalo - jonas cita svoje mracne tinejdz spomenare pokusavajuci da uhvati muziku - postaje prilicno dosadno to njegovo citanje teksta napisanog totalno van svakog ritma i sranja