To je prvo u životu što sam počeo da slušam. Još imam te ćaletove ploče.
Vinyl Kult
Posted 07 juli 2010 - 10:40
Upravo te dve njihove ploce su najcesce jer su u najvecim tirazima radjene.Malo redje su Kost u grlu,Ujed za dusu,Prica o ljubavi i Koza nostra a Labudova pesma je najredja jer uopste nije radjena kod nas.
Posted 10 juli 2010 - 01:59
Nedeljom u Kuglašu je i dalje berza ploča i CDa, od 09-12h. Eto ako ima neko ko ne zna ili da podsetim ove koji znaju...Jeste da nema puno hard rocka i metala kao nekad kad je bilo na drugim, prometnijim mestima a i ljudi je sve manje...Ali evo ja dolazim ove nedelje pa ću doneti nesto "metalika" za prodaju a možemo i da se "družimo" i da se hvalimo šta sve imamo i kritikujemo iii...
DJ veče HEAVY METAL DINAMIT
Četvrtak 18. februar 2010.
klub Dvorište, Novi Sad
...For Those About To ROCK (fire!!) We Salute You....
Posted 12 juli 2010 - 03:50
Atomic Punk, on 15 juni 2010 - 01:09 , said:
Ovo sam zadnje nabacio
xD
Odakle ti magnetofon,majke ti,mislio sam da to samo jos muzicki studiji imaju...imao sam i ja neki negde u osnovnoj recimo,dakle pre jedno 25 godina.Odlican zvuk,secam se da sam snimao pesme sa hita nedelje i albume sto je Dzet pustao,mislim da se bas emisija zvala - za vas magnetofon.
Nemethor, on 02 juli 2010 - 03:50 , said:
Evo i od mene malo klasike:
Svaka cast za Cirith Ungol,rado bih ga posedovao u svojoj kolekciji,ostalo su takodje sve dobre ploce
Too many regrets.Lost chances,and with each one passing the less human we all became, and the deeper into the nightmare we sank.
Posted 19 juli 2010 - 10:43
Nemethor, on 08 juli 2010 - 11:10 , said:
Evo i od mene mali izbor domacih:

E super ti je ovo matori, samo ti malo kvari ova domaca scena ovu tvoju blekeriju.
Mogao bi zato da mi prodas ili jos bolje da mi poklonis ovu Annathem-u - Empire i ovaj Demoniac, cisto radi simetrije...moze i razmjena
nova aplikacija.......
H.M Warning: MOTORHEAD CAN SERIOUSLY DAMAGE
YOUR NEIGHBOURS HEARING
YOUR NEIGHBOURS HEARING

Sign In
Register
Help
Add Reply

MultiQuote