Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/10/22 in all areas

  1. Nešto poput tebe, samo što s njim zapravo i svršiš.
    3 points
  2. 2 points
  3. kad bi mogli da utulimo par miliona, eh al da ne dozvolimo baš DMD prevarantu da hara nekažnjeno doveka Statistical average loss of life expectancy in months in Europe due to anthropogenic PM 2.5 (air pollution).
    1 point
  4. TRUJ NEMCE, KO IH JEBE, XAXAXAXA
    1 point
  5. kolko zavidim vama dvojici na količini vremena koju imate da ulupate ovde
    1 point
  6. Prvo, sve je kompletno netačno jer istorijska ugljenična emisija potiče od same Nemačke. Niko nije pogođen srpskim termoelektranama više od samog nemačkog doprinosa. NIJEDAN od 3.906 slučajeva se ne može pripisati Srbiji. Ovu "malecnu" činjenicu si propustio. Drugo, kako god delili geografski oštećene od srpskih termoelektrana, tamo piše da 754 pacijenta "iz drugih zemalja" su imali preuranjene smrtne slučajeve u 2016. godini. Šta su to "druge zemlje" a da nisu Zapadni Balkan i EU? Mogu biti samo Švajcarska, Ukrajina, Turska, Bliski istok i Rusija. E vala ako do njih može da dopre ova izmišljotina onda da - piše NEMCI. Treće, na samom papiru ti piše "ugljenična neutralnost", dakle koje druge gasove izmišljaš? Iako to ništa ne menja u smislu emisije, zato što svako zna kako je išla emisija i kada su najgore klimatske promene se desile, recimo u WWII je najviše poraslo, da nije i tome Srbija doprinela? Dakle, kad se vidi šta ovi debili govore, a Ratibor na drugim mestima u emisiji tvrdi da pozivaju da se uvedu Srbiji sankcije dok Srbija ne uvede Rusiji sankcije, sve je to da lepo kao braća Englezi napišemo: Morally DEPRAVED. U prevodu Moramo DEPRAVED. Uz činjenicu da gaze preko leševa 40.000 žrtava, o WWII žrtvama da i ne govorimo, ta grupacija je autistična gomila bolida iz kruga dvojke, korisni idioti i strane agenture koje ni ne kriju kada putuju po brifinge u Beč jer oni čak misle da time pokazuju svoje evropejstvo ili koji već kurac, sve serinjajući ni manje ni više nego da će Vučić smradom uglja da podavi sve od Nemačke do Egipta. A tako nešto može reći samo neokolonijalna elitistička bagra.
    1 point
  7. Balkanatolija bi bila logicna drzava, Spageti Talijan oslobodjen pape, Jugosloven, Siptar, Madjarice, Rumunke, Zorba, Baklava i Serj Tankian. Svi vole da lepo popiju, pojedu, zapevaju. Vec je postojala kao sira Vizantija, i sigurno bi sad postojala da CIA, Vatikan i UEFA nisu umesali prste, ali sa predstojecem propasti EU i navedenih elemenata mozemo ocekivati brzo re-ujedinjenje sa prestonicom u Carigradu.
    1 point
  8. Rekao je da Vučić usporava ulazak u NATO, što je apsolutna istina. Tadić je navukao bedu sa Partnerstvom za mir, Bler i Šreder su počeli da dolaze u to vreme, a već ih nema pa već nekoliko godina. To ne znači da Vučić i dalje sporo ne ulazi u NATO, ali to je sve sporije ako ne i unazad. I uopšte nije sporno da je Vučić desnica, samo očigledno manja desnica od ovih kraljeva. Čim se oni zalažu za tesniju saradnju sa NATO to će podrazumevati značajne ustupke koji nipošto neće biti levičarski a ovu praznu priču popuši sam. Prazne floskule bacaš, smorio si Boga oca. Lepo dokaži šta su slagali. Ja sam tebi dokazao da si slagao da nema nikakvih Nemaca u tekstu. Ili možda nisi slagao ali si jebeno priglup onda. Onda nije ni čudo što si dva koraka iza moje poente svaki put i što ništa ne razumeš. Dakle, jedini koji laže ovde si ti sa tvojim Nemcima, a za druge ja dokaz nisam video, jer ovo što si napisao je potpuno isprazne 4 rečenice u kojima se ništa ne nalazi. Daj ne troši mi vreme više na takve stvari.
    0 points
×
×
  • Create New...