Jump to content

Axeanosilas

Iskreni članovi
 • Posts

  4121
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About Axeanosilas

 • Birthday 01/30/1976

Contact Methods

 • ICQ
  14180618

Profile Information

 • Location
  Fields of Collomboch

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

33004 profile views

Axeanosilas's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

-29

Reputation

 1. Са друге стране, ове рекламе (отворих у незаштићеном браузеру) су подношљивије, врте на дну. Оно прво је било на свака три поста. Нисам поменуо имена, жалили су се апсолутно сви, било чак и мигрирања, прављења новог форума и то.
 2. Не треба. Они који су их имплементирали су највише кукали када је први пут умирао форум и кад је Гардијан увео рекламе. Не мењам своје ставове, чак ни кад су набоље. Талвијево набоље јер је скренуо удесно, са друге стране, поздрављам. Ово није форум за доношење пара но уметност, институција, као рецимо свирач пикола у симфонијском оркестру. Нема пара, али је поштован и вољен и добиће националну пензију. Приметих, кад сам хтео ово да додам, да је време за едит поста прекратко, било би корисно то изменити, ставити макар пола сата. Аха, мрџују се. До јаја.
 3. Ја их не видим. https://adblockplus.org/
 4. 'Де си, Елфе, миша му јебем. Нема потребе, све ће то Талви да уради, конвертити су најгори и најекстремнији, види Биљану Србљановић, из Погледа у екстремну левицу, и Јулина, некад Че, сада милитантни православац. Талви да преузме форум, оћера ову авангардну левичарску поган, и да уместо Т на логу метне један повелики, стилизован, православни крст.
 5. Дошао сам да видим какав је нови форум и да ли је Талви, слава Богу, заиста политички скренуо удесно. Лого је мало педерски, али је леп, све остало је супер. Надам се да ће поново заживети.
 6. Њега треба на suicide watch метнути, капирам да ће да се убије до 40. То за Партизан је било јер је на форе џаба на текме улазио. Надам се да си добро и здраво.
 7. Не, заправо сам гнусно и кукавички отеран. Но, небитно, гледам сада, нити ко шта пише нити који курац. Ти си онај стари Вуду?
 8. Пошто ми Феуд рече да форум умире, а и видео сам једно десет особа, морао сам се улоговати после 5 година да проверим. Шта сте направили, бандо!
 9. ...А пропо теме, улазите на сопствену одговорност.
 10. Није он стар. Такође, не можеш очекивати од некога ко је преко годину дана јео празилук, дивље 'тице и пацове да буде угојен.
 11. Чуо је да је Лунар одлучио да мора да буде дебео па није могао да се појави јер непрестано једе... Све у свему, стрпаше целу књигу у десет задовољавајућих епизода.
 12. Боромир је Азор Ахаи поново рођени. Живеће овај народ и после Ланистера...
 13. Ја идем 99%. Рано је да ти кажем било какве детаље, али рачунај да имам паре, да сам на одмору у том периоду, а имам и добру вољу. Суштина је да бих ја баш волео да будем у хотелу, а разлози су многобројни.
 14. Она је ОК, Санса је ружна, очекујеш љупку и слатку младу даму, а добијеш шпицаст нос и ситне очи...
×
×
 • Create New...